Na Fable bude pracovat šikovná scénáristka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Fable bude pracovat šikovná scénáristka

Na Fable bude pracovat šikovná scénáristka

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 12. 2020 09:40 2
Reklama

Microsoft letos oznámil, že pracuje na pokračování série Fable. Projekt je nicméně pravděpodobně teprve na začátku, takže se o něm zatím příliš nemluví. K práci na dalším dílu si studio Playground Games povolalo talenty z celého světa. Nyní vyšlo najevo, kdo se postará o scénář.

Do týmu se totiž zapojí Anna Megill. Informaci sama potvrdila na Twitteru, v týmu bude pracovat na pozici vedoucí scénáristky. Megill se v herním průmyslu pohybuje téměř dvě dekády, zkušeností má tedy na rozdávání. Naposledy se podílela na oceňované akci od Remedy Entertainment - Control. Do týmu se zapojí začátkem příštího roku.

Studio Playground Games přemluvilo k práci na Fable celou řadu zkušených vývojářů, kteří dříve pracovali na těch největších blockbusterech. Tým dohlížející na příběh se dříve podílel na Batman: Arkham Knight, designéry vede Will Kennedy, jenž pracoval na Grand Theft Auto 5. Na vedoucích pozicích se pohybují vývojáři, kteří se dříve podíleli například na Ghost Recon Wildlands, Horizon Zero Dawn nebo The Division 2.

Nezbývá než doufat, že se o hře v příštím roce dozvíme další detaily. Datum vydání je však patrně na hony vzdálené.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama