Na cestě je nový Slender Man. Podle teaseru půjde asi o remake, nebo remaster
i Zdroj: Blue Isle Studio
Novinka Na cestě je nový Slender Man. Podle teaseru půjde asi o remake, nebo remaster

Na cestě je nový Slender Man. Podle teaseru půjde asi o remake, nebo remaster

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2023 07:40 1

Obávaný Slender Man, který ve své herní podobě Slender: The Eight Pages a Slender The Arrival vyděsil už tisíce youtuberů, se po letech znovu vrací. Vývojářské studio Blue Isle to oznámilo v novém tweetu na oficiálním twitterovém účtu Slender: The Arrival. V rámci něj teasuje novou hru, u které není jisté, zda půjde o definitivní remake staršího dílu, nejspíše The Arrival, nebo pouhý remaster.

Reklama

  • Vývojáři z Blue Isle Studios odhalují návrat herního Slender Mana
  • Na svém YouTube i Twitter kanálu sdíleli krátké video, které na hru láká
  • V rámci konce července bychom se podle odpočtu měli dozvědět více

Video, které je s pouhými 14 vteřinami až příliš krátké na to, aby ukázalo něco ze hry, navozuje alespoň atmosféru, která, zdá se, bude hutná. Během záběrů vidíme totiž jediné, co stačí pro nastínění hry – kamerový pohled do potemnělé sklepní místnosti, kde se ve středu krčí kreatura, jež jako by kopírovala ty z Arrival.

Navíc, jak ukazuje web vývojářů, není sama, která se dočkala odhalení. Na webu hry Slender: The Arrival se totiž paralelně k videu objevil i odpočet, který ukazuje 32 dnů do zdárného odhalení. Otázkou však je, co se 28. července stane. Půjde snad o kompletní odhalení, kde se potvrdí, že jde o remake, či remaster, nebo se připravuje jen další teaser? V tomto případě nevíme, ale ačkoli vývojáři mlčí, lze lze tipovat, že nová hra to asi nebude. 

Důvody jsou tři, kde prvním je to, že studio jednoduše nemá přístup ke značce nad rámec The Arrival; další už pak souvisí s remasterem. Prvním je to, že The Arrival letos v říjnu oslaví už 10 let od svého původního vydání na PC, což budí dojem oslavení výročí. A dále, že historie hry na SteamDB ukazuje četné změny za poslední měsíc, což vzhledem k tomu, že hra nebyla takto upravena od roku 2014, podporuje myšlenku lehce upravené verze původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama