Mytologická MOBA Smite se dočká druhého dílu
i Zdroj: Hi-Rez Studios / Titan Forge Games
Smite 2 Novinka Mytologická MOBA Smite se dočká druhého dílu

Mytologická MOBA Smite se dočká druhého dílu

David Bernard

David Bernard

13. 1. 2024 10:30

Studio Titan Forge Games oznámilo pokračování populárního MOBA titulu Smite. Mytologická řežba využije přednosti Unreal Engine 5. Alfa test dorazí na jaře.

Reklama

  • Mytologická MOBA Smite se dočká druhého dílu
  • Alfa testování začne již na jaře
  • Mezi létem a podzimem dorazí beta verze
  • Hra využije přednosti Unreal Engine 5

Mytologický MOBA titul Smite si za posledních deset let oblíbilo opravdu velké množství hráčů. Tvůrci ze studia Titan Forge Games nyní oznámili, že pracují na přímém pokračovaní, které by mělo dorazit ještě letos, a to ve formě betaverze. Alfa testování začne již na jaře. Jedním z hlavních důvodů, proč se tvůrci rozhodli vytvořit Smite 2, je potřeba vylepšení některých zastaralých herních mechanik. Autoři vítají i využití Unreal Engine 5. Pokračování přinese nové postavy a herní systémy.

Pokud se rozhodnete pro účast v betaverzi, která je plánována na období mezi létem a podzimem 2024, nemusíte se bát o ztrátu dosaženého postupu, žádný wipe (smazání) neproběhne (platí pro druhý díl). Oba díly budou zpočátku fungovat nezávisle na sobě, ale je možné, že se postupem času tvůrci rozhodnou pro vypnutí serverů prvního dílu. Hra Smite 2 vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama