MultiVersus odkládá spuštění první sezóny, fanoušci jsou zklamaní
i Zdroj: WB Games
Novinka MultiVersus odkládá spuštění první sezóny, fanoušci jsou zklamaní

MultiVersus odkládá spuštění první sezóny, fanoušci jsou zklamaní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 8. 2022 11:04

Bojovka MultiVersus od WB Games se těší velké popularitě, což je vždy velkým potěšením a kletbou zároveň. Fanoušci se totiž dožadují dalšího nového obsahu, který pro udržení zájmu musí vývojáři dávkovat neustále. MultiVersus tak plánovalo vydat první sezónu už 9. srpna, bohužel se ale dočkáváme odkladu.

Reklama

  • Vývojáři MultiVersus odkládají první sezónu
  • WB Games nepodává žádný důvod ani nové datum vydání

Bohužel nám ale vývojáři neposkytují žádné dodatečné informace. „Chceme vám dát vědět, že odkládáme spuštění první sezóny a vydání Mortyho. Víme, že budete zklamaní, chceme vás ale ujistit, že jsme zavázáni dodat vám nový a vzruující obsah, který naše hráče potěší.“

Součástí zprávy tak není nejen důvod, ale ani nové datum vydání. Hráči se na první sezónu těšili nejen kvůli příslibu dalšího obsahu, ale především kvůli Mortymu, známé postavě ze seriálu Rick & Morty. Ani fanoušci nejsou nadšení a veskrze se shodují, že jde skutečně o zklamání, jelikož hra nenabízí mnoho obsahu. Druhá strana zase argumentuje tím, že jde o hru, která je dostupná zcela zdarma a vyšla teprve před několika týdny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama