Mount & Blade 2: Bannerlord se brzy překlopí do plné verze. Hra nově podporuje Steam Workshop
i Zdroj: TaleWorlds Entertainment
Mount & Blade 2: Bannerlord Novinka Mount & Blade 2: Bannerlord se brzy překlopí do plné verze. Hra nově podporuje Steam Workshop

Mount & Blade 2: Bannerlord se brzy překlopí do plné verze. Hra nově podporuje Steam Workshop

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 10. 2022 09:00 1

Studio TaleWorlds Entertainment finišuje přípravy na vydání plné verze Mount & Blade 2: Bannerlord, na kterou hráči čekají už od března roku 2020, kdy byl spuštěn předběžný přístup. Hra konečně podporuje také modifikace skrze Steam Workshop.

Reklama


Příznivci modifikací se doposud museli spoléhat na stránky Nexus Mods. Nyní už je k dispozici také alternativa v podobě Steam Workshop, která nabízí o něco jednodušší způsob, jak hru poupravit.

Mount & Blade: Bannerlord - dojmy z hraní
i Zdroj: Hrej.cz

Fanoušci Mount & Blade 2 o Steam Workshop prosili prakticky od chvíle, kdy hra vyšla v early accessu, nakonec se dočkají jen krátce před vydáním plné verze. Jde o jednu z položek na poměrně dlouhém seznamu dodělávek, za zmínku stojí také dabované dialogy v rámci příběhové části nebo úpravy umělé inteligence. 

Plná verze Mount & Blade II: Bannerlord dorazí 25. října, a to nejen na PC, ale také na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama