Modifikace umožňující kooperaci ve Skyrimu je hit, už oslovila desítky tisíc hráčů
i Zdroj: Bethesda
The Elder Scrolls V: Skyrim Novinka Modifikace umožňující kooperaci ve Skyrimu je hit, už oslovila desítky tisíc hráčů

Modifikace umožňující kooperaci ve Skyrimu je hit, už oslovila desítky tisíc hráčů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 7. 2022 09:26

Přesně před týdnem jsme informovali o modifikaci Skyrim Together Reborn, která v případě pátého dílu série The Elder Scrolls odemkla kooperaci až pro 8 hráčů. Projekt party studentů se přes víkend vyhoupnul mezi nejstahovanější modifikace.

Reklama

  • Modifikace Skyrim Together Reborn zaznamenala přes 84 tisíc stažení
  • Hráči hlásí vtipné chyby
  • Autoři se chtějí zaměřit na synchronizaci počasí a řešení dalších problémů

Vyšla sice teprve v pátek, hned během prvního víkendu si k ní však našly cestu desítky tisíc fanoušků Skyrimu. V době psaní článku zaznamenala na serveru Nexus Mods více než 84 tisíc stažení, tím pádem se stala nejpopulárnější modifikací za posledních 30 dní.

V pátek vyjde modifikace, která ve Skyrimu odemkne kooperaci až pro 8 hráčů
i Zdroj: Bethesda

V pátek vyjde modifikace, která ve Skyrimu odemkne kooperaci až pro 8 hráčů

Pátý díl série The Elder Scrolls se i nadále těší velké oblibě ze strany modderů. Minulý týden jsme ostatně psali o 16K…

4. 7. 2022 11:48

Autoři už během vydání avizovali, že zájemci musí počítat s chybami a různými nedokonalostmi. Chybí například synchronizace počasí, upíři z rozšíření Dawnguard se neobjevují všem hráčům v dané partě, což v praxi může způsobovat poměrně komické situace. To ostatně platí i pro zážitek dvou kamarádů, kteří zhruba po dvou hodinách viděli postavu druhého hráče bez šatů. Další lidé reportovali nekonzistentní poškození udílené některými nepřátelskými jednotkami, běžným problémem se zdá být podezřelé klouzání NPC postav a volně umístěných předmětů. 

Tvůrci doufají, že projekt přiláká další šikovné programátory, kteří by byli ochotni pomoct s dalším vývojem. V nejbližší době by chtěli vyřešit synchronizaci počasí a odbavit vybrané chyby, především pak nahodilé padání hry. Nové dobrovolníky by chtěli využít i v přípravě modifikace Fallout Together.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama