Další dvojice her zdarma. Rozdáván je mix Portalu, Zeldy a Metroidu i adventura ve střihu Falloutu
i Zdroj: The Brotherhood
Novinka Další dvojice her zdarma. Rozdáván je mix Portalu, Zeldy a Metroidu i adventura ve střihu Falloutu

Další dvojice her zdarma. Rozdáván je mix Portalu, Zeldy a Metroidu i adventura ve střihu Falloutu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2022 11:40

Hráči, kteří se nyní staví na stránkách GOG nebo Epic Game Store mohou opět zadarmo uzmout další dvě hry. První je izometrická adventura Beautiful Desolation, jež je po další dva dny nabízena v rámci letní slevové akce GOG. Druhá bezplatná akce je naopak o něco delšího trvání. Epic totiž znovu navazuje na svůj čtvrtečník a nabízí stylizovanou akci Supraland.

Reklama

  • Epic Game Store rozdává do 23. června hru Supraland
  • GOG umožňuje do 20. června získat postapokalyptickou adventuru Beautiful Desolation

Chcete-li získat Beautiful Desolation od tvůrců Stasis a chystaného pokračování Stasis: Bone Totem, máte čas do 20. června. Hra si už na první pohled vypůjčuje mnohé ze světa Falloutu, byť přímo při hraní kráčí vlastní cestou. Vedle podivné změti prostředí a obyvatel desolátního světa vás proto čeká i řešení hádanek.

V případě Supraland, který zřejmě cílí na úplně jiné publikum, trvá čas akce až do 23. června. Titul je popisován jako moderní kříženec mezi sériemi Portal, Zelda a Metroid, načež vše dokládá jeho hratelnost. Podobně jako u zmíněných vzorů se totiž i tady vrhnete na průzkum, řešení hádanek a hledání schopností, které vám umožní vstoupit na nová, dříve uzamčená místa.

Pokud hovoříme o hrách zdarma ve spojení s Epicem, je dobré nezapomenout ani na následující týden. Ani tehdy samozřejmě neodejdeme zkrátka, a v plánu je tak digitální adaptace deskovky Game Of Thrones a Car Mechanic Simulator 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama