Mod Jurassic Life už nebude potřebovat HL2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod Jurassic Life už nebude potřebovat HL2

Mod Jurassic Life už nebude potřebovat HL2

David Plecháček

David Plecháček

8. 6. 2020 12:20
Reklama

Není zdaleka tak obvyklé, aby se nějaký mod stal plnohodnotným projektem a ke svému spuštění nepotřeboval základní hru. V jistém slova smyslu je to ale případ moderů stojících za projektem Jurassic Life. I ten se na trhu původně objevil jen jako modifikace, nově však půjde o samostatnou hru,.

Jurassic Life, fanouškovský titul, který naprosto evidentně staví na základech knižní a filmové série Jurský park Michaela Crichtona, respektive Stevena Spielberga, byl dosud vystavěný na základech Half-Life 2. K tomu, aby jej kdokoliv spustil, bylo potřeba vlastnit hru od Valve z roku 2004. Poslední verze hry však žádnou hru už nepotřebuje, přesto si ke spuštění bude potřeba stáhnout Source SDK 2013, který je ale na Steamu k dispozici zdarma. Jurassic Life tak bude kompletně zdarma bez nutnosti jakékoliv investice.

Jestli se díky tomu autoři z Team Butane dostanou do širšího povědomí hráčů, nevíme. Možná že váš zájem spíše přitáhnou záběry, jak Jurassic Life v poslední verzi vypadá. Vývojáři vydali devítiminutové video, které se soustředí na zbraně a to, jak byste se měli v Jurském parku chovat. Jurassic Life by neměl vyprávět příběhy obsažené v knize nebo ve filmech, ale spíše se soustředit na vedlejší příběhy, jejichž součástí ale mohou být scény i ze slavných děl, především prvního snímku z roku 1993. Vydání verze 1.0 je naplánované na letošní rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama