Mobilní Little Nightmares stále v nedohlednu. Novinka aspoň potěší příznivce Apple Arcade
i Zdroj: Bandai Namco / Little Nightmares press kit
Mobilní hraní Little Nightmares Novinka Mobilní Little Nightmares stále v nedohlednu. Novinka aspoň potěší příznivce Apple Arcade

Mobilní Little Nightmares stále v nedohlednu. Novinka aspoň potěší příznivce Apple Arcade

Jakub Fišer

Jakub Fišer

15. 5. 2023 16:00

Studio Playdigious, které má na starosti mobilní port prvního dílu Little Nightmares, stále nemá hotovo. Pokud ale nemůžete vydržet a chcete si užít hororovou plošinku, vyzkoušejte Very Little Nightmares – hra zrovna zamířila do předplatného Apple Arcade.

Reklama

  • Very Little Nightmares přichází do služby Apple Arcade
  • Letos by měl dorazit titul Little Nightmares v mobilním podání

Hráči netrpělivě očekávají mobilní port díla Little Nightmares, které by mělo dorazit letos. V březnu vývojáři z Playdigious oznámili, že v tuto chvíli mají ještě plné ruce práce a hra vyjít nemůže.

Ohledně toho bohužel žádné nové informace nemáme, vývojáři se mezitím věnují i dalším projektům. Do předplatného Apple Arcade však zamířil hit z roku 2019, Very Little Nightmares – de facto první mobilní hra této značky od Bandai Namco.

Titul zůstává k mání uživatelům iOS, iPadOS i Androidu, a to za 199 Kč na obou platformách. Anebo si hru můžete zahrát v rámci předplatného Apple Arcade, které vychází na 139 Kč měsíčně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama