Mobilní Assassin's Creed půjde vyzkoušet už příští měsíc. Jeho beta nás vezme do starověké Číny
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Mobilní Assassin's Creed půjde vyzkoušet už příští měsíc. Jeho beta nás vezme do starověké Číny

Mobilní Assassin's Creed půjde vyzkoušet už příští měsíc. Jeho beta nás vezme do starověké Číny

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 7. 2023 08:40

Jedním z titulů, které nám loni Ubisoft prezentoval, byla i čínská mobilní hra Assassin's Creed: Codename Jade, paradoxně zasazená v Číně. Další z dílů série, v níž má nyní vznikat až 11 her, je vyvíjena studiem Tencentu: Level Infinite a míří na iOS a Android. V nové zprávě je pak přidáno i datum prvního velkého testu. Dříve hlášená uzavřená beta byla totiž teď ohlášena na příští měsíc, a to konkrétně na jeho začátek.

Reklama

  • Ubisoft oznámil první veřejnou zkoušku Assassin's Creed: Codename Jade
  • Uskuteční se od 3. do 10. srpna a půjde o uzavřenou betu
  • Datum vydání plné hry zatím není známo

Společnost Ubisoft celou událost naznačila již v červnu oznámila, kdy přímo řekla, že beta přijde toto léto. Nyní přináší i datum. Pro systémy iOS a Android začne první beta 3. srpna, přičemž registrace do ní dále pokračuje.

S registrací se však vyplatí neotálet, i když je otázkou, zda vám rychlost tentokrát výrazně pomůže. Ubisoft totiž upozorňuje, že první beta bude dostupná opravdu jen pro omezený počet náhodně vybraných hráčů, a to těch v regionech v Severní Americe a také v západní Evropě. 

Ti, kteří se takto zaregistrují, projdou taktéž kolečkem dat. Zaprvé si musí někam zapsat, že budou muset vyplnit úvodní dotazník rozeslaný e-mailem od 17. do 27. července. Zadruhé, že úspěšní z nich obdrží své pozvánky od 27. a 31. července. A zatřetí, že možnost stahování hry začne už 1. srpna, jen aby poté samotná beta proběhla od 3. do 11. srpna.


Přehled termínů:

  • Dotazník: 17. až 27. červenec
  • Rozeslání pozvánek: 27. až 31. červenec
  • Možnost hru již stahovat: 1. srpen
  • Průběh uzavřené bety: 3. až 11. srpen

Co se týče herní náplně, hra byla už představena, takže to vezmeme pouze velmi stručně. Hra je znovu navržena jako tradiční open-world, v němž se přesunete do dynastie Čchin (2. st. př. n. l.), a to navíc s postavou, kterou si sami vytvoříme.

V patronátu mistra Wei Yu budete takto nahánět vraha svého blízkého přítele, jež zemře na začátku hru. Jelikož je však titul stále Assassin's Creed budete také mít pohyby i vybavení předchozích dílů. Nechybí tak například pohyb parkurem, jenž vám dovoluje lézt de facto po všem, i vybavení vraha – jako třeba luk, dýky, ale i sekery. 

Současně s tím budete ale také odhalovat více o sobě coby postavě se speciální sadou schopností. Podle tvůrců bude totiž předmětem příběhu nejen odkrytí více z dějin světa, ale také z minulosti nás samých jakožto další z postav potenciálně napojených na rasu Isu.

„Projděte svět plný dávné historie a skrytých nebezpečí, od Velké zdi za hranicemi říše až po císařské hlavní město Xianyang. Braňte se před Xiongnu a pracujte na rozbití spiknutí, přebírejte větší zodpovědnost a čelte novým výzvám,“ láká na hru Ubisoft.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama