Pravá imerze. Assassin's Creed Mirage dostane i haptický oblek vyvolávající pocit úderu, seku i zranění břicha
i Zdroj: OWO
Assassin's Creed Mirage Novinka Pravá imerze. Assassin's Creed Mirage dostane i haptický oblek vyvolávající pocit úderu, seku i zranění břicha

Pravá imerze. Assassin's Creed Mirage dostane i haptický oblek vyvolávající pocit úderu, seku i zranění břicha

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

15. 7. 2023 08:05

Využití haptické odezvy dostane u Assassin's Creed Mirage evidentně rozměr i za hranice ovladače DualSense. Jedná se o to, že Ubisoft oznámil spolupráci s výrobní společností OWO – firmou, která vydá nový oblek s haptickou odezvou, jenž bude spolupracovat právě s příběhem Basima. Oblek nazvaný jako Owo Skin Assassin's Creed Mirage Edition umožní hráčům fyzicky cítit, cokoli se ve hře stane Basimovi – tedy kromě smrti; to by samozřejmě nikdo asi moc neocenil.

Reklama

  • Ubisoft navázal k AC: Mirage spolupráci s výrobcem haptického vybavení
  • Vytvoří mu haptický oblek s možností přenášet na hráče určité vjemy
  • Chybět nemá pocit utrženého i způsobeného zranění či také pohybu

Oblek, která využívá vlastní systémy OWO, lze přizpůsobit pomocí aplikace do mobilu, jež umožní synchronizovat oblek s vybranou hrou a také měnit různé aspekty, jako např. intenzitu zpětné vazby.

Oblek je bezdrátový a očekává se, že bude mít výdrž baterie srovnatelnou s verzí Founder’s Edition vesty za 500 dolarů – tedy asi 8 hodin. OWO také uvádí, že ve hře umí oblek dobře simulovat různé pocity z boje. Jako příklad zde uvádí dopad bojové sekery, těžké zranění břicha, postřelení, postřelení s výstupní ranou (toto rozlišení určitě ocenění každý) nebo bodnutí do hrudníku.

Při zakoupení obleku získají také hráči svou vlastní verzi hry Assassin's Creed Mirage, což asi nikoho nepřekvapí. Co už někoho překvapit ale může, je to, že nepůjde primárně o PS5 periferii.  Vlastní verzi hry a s tím i podporu pro OWO oblek půjde získat pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series; ačkoli samotný oblek zatím nemá stanovenou cenu ani datum vydání. 

Jak už se nicméně podotýká na webu OWO, tyto informace přijdou brzy. Pokud tedy máte zájem oblek získat, můžete se přihlásit k odběru aktualizací a získat nejčerstvější informace přímo od zdroje. Co se pak týče samotné hry, znovu tu připomínáme, že ta vychází už za tři měsíce. Assassin's Creed Mirage takto už 18. října dorazí na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series, kdy nejnovější video seznamuje hráče s postavou Basima.

Podporované funkce výrobků společnosti OWO
i Zdroj: OWO
Podporované funkce výrobků společnosti OWO
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama