MLB The Show 23 nabízí vytváření obličeje podle fotky. Jen ne na iPhonech…
i Zdroj: Sony San Diego / Oficiální snímek
MLB The Show 23 Novinka MLB The Show 23 nabízí vytváření obličeje podle fotky. Jen ne na iPhonech…

MLB The Show 23 nabízí vytváření obličeje podle fotky. Jen ne na iPhonech…

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 3. 2023 18:46

Právě dnes vychází nový ročník baseballové série MLB The Show 23. Tu už mám pár dní v rukou a intenzivně týrám soupeřovy nadhazovače, i mě ale trápí jedna dost podivná absence slibovaného prvku. Hra totiž letos nabízí poměrně běžnou možnost automatického vytvoření herního obličeje podle fotek. Jenže jen na jedné mobilní platformě.

Reklama

  • MLB The Show 23 přináší vytváření obličeje virtuálního hráče podle vašich fotek
  • Vyžaduje ale propojení s telefonem, které nefunguje na iPhonech

Funkce automatického generování virtuálního obličeje podle fotografií fungovala dříve u her od EA a dlouhodobě ji nabízí třeba Visual Concepts se sérií NBA 2K. V MLB The Show se objevuje premiérově, bohužel je ale zatím využití dost omezené. Vyžaduje totiž stažení mobilní aplikace a následné spárování s účtem. A zatímco na mobilech s operačním systémem Android už se zájemci vesele kření do kamery, na iOS zatím aplikace nenabízí spárování s novým ročníkem, pouze s předchozími.

Na to upozornil i magazín PushSquare, nejde tedy jen o problém s mým telefonem. Problém se navíc netýká jen této spíše kosmetické možnosti, ale i jednoduššího přístupu k přestupovým trhům v rámci režimu Diamond Dynasty. Kdy se situace zlepší zůstává otázkou. Zmíněný web spekuluje, že je na vině prostě a jednoduše příliš robustní systém schvalování aktualizací aplikací v App Store.

Recenzi MLB The Show 23 přineseme již brzy. Hra vychází na PlayStation 4 a 5, Xbox Series a One a na Nintendo Switch. Je dostupná v předplatném Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama