MLB The Show 21 dorazí hned na den vydání do služby Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MLB The Show 21 dorazí hned na den vydání do služby Xbox Game Pass

MLB The Show 21 dorazí hned na den vydání do služby Xbox Game Pass

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 4. 2021 09:05

Microsoft znovu potvrzuje pověst tvůrce unikátních nabídek na poli konzolového hraní. Podobně jako Outriders, které si můžete zahrát už ode dne vydání přes Xbox Game Pass, nastane totiž tato situace i u MLB The Show 21. Letitá PlayStation exkluzivita se po dříve potvrzeném vydání na Xboxu tak ještě více odklání od dosavadního partnera a ukazuje příklon ke konkurenční straně.

Reklama

  • MLB The Show 21 přibude do (konzolového) Xbox Game Pass v den vydání
  • Hra bude souběžně přidána i do streamovací služby Xbox Cloud Gaming pro zařízení s operačním systémem Android

Oficiální web Xbox Wire uvádí, že MLB The Show 21 bude ve službě Xbox Game Pass dostupné od 20. dubna. Ve stejné datum hra přibude i do betaverze služby Xbox Cloud Gaming pro majitele mobilních zařízení s operačním systémem Android. Dodatečnou pozornost zaslouží také informace, že Xbox Game Pass nabídne hned dvě konzolové verze: pro Xbox Series i Xbox One. Majitelé PlayStationu 4|5 se pak vlastní verze pochopitelně v řečeném datu dočkají také. Musí však počítat s koupí za plnou cenu.

Letošní ročník baseballové simulace MLB The Show láká především na komplexní editor stadionů, umožňující budování komplexů od úplných základů. Mimo něj se pak ve hře objeví i mezigenerační a meziplatformní hraní či možnost přenosu obsahu a uložených pozic mezi platformami. Ve smyslu vizuálního upgradu pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series se při odhlédnutí od režimu 4K a 60 snímků za vteřinu příliš změn nedočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama