Minecraft film se odkládá na neurčito
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft film se odkládá na neurčito

Minecraft film se odkládá na neurčito

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 10. 2020 14:35
Reklama

Filmů a seriálů, které jsou inspirovány nebo přímo postavené na herních sériích, je v produkci spousta. Resident Evil, Monster Hunter, Borderlands a konec konců i Minecraft. Právě poslední zmíněný měl ale velké problémy, které nakonec vyústily v odklad na neurčito.

Ještě před vypuknutím celosvětové pandemie totiž film přišel jak o scénáristu, tak režiséra. Studio Mojang následně oznámilo, že se premiéra přesouvá z roku 2019 na 2022. Ani to ale nakonec není konečné datum, jak oznamuje studio Warner Bros.

Před pár dny totiž společnost oznámila výrazné odklady několika filmů včetně The Flash, Shazam! nebo očekávaného trháku Dune. Stejně jako Minecraft byly i ostatní filmy, respektive jejich produkce, zasaženy koronavirem, kvůli kterému bylo v mnoha případech nemožné natáčet.

Jelikož má být i Minecraft hraným snímkem (jeho příběh se má točit okolo mladé dívky a její skupiny dobrodruhů, kteří chtějí zachránit Overworld před destrukcí hrozivého Ender Dragona), je pro něj klasická forma produkce klíčová a nelze ji nahradit distanční.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama