Microsoft spolu s Bethesdou údajně pracují na několika projektech s licencí od Disney
i Zdroj: MachineGames / Microsoft
Novinka Microsoft spolu s Bethesdou údajně pracují na několika projektech s licencí od Disney

Microsoft spolu s Bethesdou údajně pracují na několika projektech s licencí od Disney

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 5. 2022 09:00

Ještě než Microsoft ukořistil společnost ZeniMax Media a spolu sní i opěvovanou Bethesdu, byla oznámena herní adaptace Indiana Jonese, na níž pod dohledem Todda Howarda dělá studio MachineGames ve spolupráci s Lucasfilm Games. Spekulace ovšem naznačují, že nejde o jedinou hru s licencí od Disney.

Reklama

  • Spekulace poukazují na další projekty vznikající pod střechou Microsoftu
  • Hned několik her má využít licence od Disney

Zákulisní informace nabídl esportový komentátor Joey McDermott, který se zapletl do diskuze na Twitteru. “Nejsem si jistý, v jakém přijdou pořadí, ale Xbox/Bethesda pracuje na několika projektech s licencí od Disney,” uvedl v odpovědi na otázku jiného uživatele.

Na tvrzení samozřejmě navazoval dotaz ohledně zdrojů, z nichž McDermott vychází. Komentátor potvrdil, že má informaci od důvěryhodného leakera s přezdívkou KourtsideKing, který měl v měsíčním předstihu správně upozornit na přivítání Bethesdy pod střechou Microsoftu.

K této zprávě je samozřejmě potřeba přistupovat s velkou rezervou, bylo by ale zajímavé, kdyby Microsoft skutečně oznámil projekt založený na některé ze značek od Disney. Kdo ví, třeba si chystá překvapení na červnovou Xbox & Bethesda Games Showcase.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama