Microsoft prý kupuje tvůrce The Order: 1886
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft prý kupuje tvůrce The Order: 1886

Microsoft prý kupuje tvůrce The Order: 1886

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

4. 12. 2018 15:00 7
Reklama

Máte už nakoupené vánoční dárky? Nevíme, jak vy, ale americký gigant z Redmondu se vánočních nákupů rozhodně nebojí – minimálně na to poukazují poslední spekulace, podle kterých se Microsoft chystá koupit studio, dříve spojované hlavně se Sony.

Informace pochází od známého „vypouštěče“ tajných informací, kterým je twitterový účet Klobrille. „Pojďme si tohle pondělí udělat trochu zajímavějším. Můžu potvrdit, že Xbox je v pokročilém jednání (o délce několika měsíců) se středně velkým studiem, které dříve spolupracovalo s PlayStationem. Kvůli probíhajícímu jednání nebudu studio přímo jmenovat, ale jedná se o zajímavý vývoj událostí.“

Do popisu samozřejmě sedí vícero firem, hlavním podezřelým jsou však vývojáři z Ready at Dawn, zodpovědní mj. za ambiciózní akční adventuru The Order: 1886. Dále se spekuluje i o Housemarque, kteří za sebou mají třeba voxelovou střílečku Resogun, a divoké představy hráčů směřují i k Bluepoint Games, specializujících se na remastery Sony klasik.

Které ze studií byste si pod Microsoftími křídly přáli nejvíce, nebo naopak nejméně? Podělte se o své tipy v komentářích pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama