Microsoft představil červnové novinky ve službě Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft představil červnové novinky ve službě Xbox Game Pass

Microsoft představil červnové novinky ve službě Xbox Game Pass

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 6. 2021 10:50

Microsoft představil nové přírůstky ve službě Xbox Game Pass. Předplatitelé se tentokrát mohou těšit na rubačku od Ubisoftu, dungeon crawler nebo pixel-artovou adventuru.

Reklama

  • V Game Passu je již nyní k dispozici For Honor a The Wild at Heart
  • Za týden doplní nabídku Backbone a Darkest Dungeon

Již nyní je k dispozici prazvláštní svět, v němž proti sobě bojují vikingové, samurajové a rytíři. For Honor i po čtyřech letech od svého vydání nabízí slušnou porci zábavy, především díky povedenému soubojovému systému. Zájemci se do hry mohou pustit na konzolích a také prostřednictvím cloudu. Dostupná je i novinka The Wild at Heart, v Game Passu však pouze skrze cloud.

Microsoft představil červnové novinky ve službě Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz

Za týden pak do knihovny zamíří post-noirová adventura Backbone, na problémy dystopického světa si posvítí mýval Howard Lotor. Detektivka spadne do Game Passu 8. června (PC). Krátce poté bude následovat Darkest Dungeon, oceňovaný rogue-like dungeon crawler, v němž udatní dobrodruzi bojují mimo jiné také s vlastní příčetností. Hra se zpřístupní 10. června (konzole, PC, cloud).

Knihovnu zároveň několik titulů opustí, jde o Ace Combat 7: Skies Unknown, Night Call, Observation, West of Dead a Wizard of Legend.

Závěrem se sluší připomenout, že se pomalu blíží konference, kterou si Microsoft spolu s Bethesdou chystají na letošní E3. Uskuteční se 13. června, dá se očekávat, že tou dobou ještě několik dalších her do nabídky dorazí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama