Marvel’s Wolverine je určen dospělému publiku, o dabing hlavní postavy projevili zájem dva herci
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Marvel’s Wolverine Novinka Marvel’s Wolverine je určen dospělému publiku, o dabing hlavní postavy projevili zájem dva herci

Marvel’s Wolverine je určen dospělému publiku, o dabing hlavní postavy projevili zájem dva herci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 9. 2021 10:04

Oznámení Marvel’s Wolverine se dá označit jako jedno z největších překvapení celé PlayStation Showcase. Hra je teprve v rané fázi vývoje, Insomniac Games tedy konkrétními detaily pro jistotu šetří. Fanouškům ale autoři naznačili, co by zhruba měli očekávat.

Reklama

  • Marvel’s Wolverine je podle autorů hra pro dospělé
  • O dabing projevili zájem David Hayter (Solid Snake) a Elias Toufexis (Adam Jensen)

Zatímco Marvel’s Spider-Man obdržel od ratingové agentury mírnější hodnocení, do hry se podle ní mohou pustit i teenageři, v případě některých dalších titulů z portfolia Insomniac Games se něco takového říct nedá. Přísnější rating obdrželo například Sunset Overdrive nebo série Resistance.

Nyní se zdá, že to samé bude platit i pro Wolverina. Kreativní ředitel Brian Horton oznámil v příspěvku na Twitteru, že se hra ponese v dospělém duchu, což je v případě této značky zřejmě dobré rozhodnutí.

Na internetu se zároveň začalo vášnivě diskutovat o tom, kdo by měl propůjčit hlas hlavnímu hrdinovi. Fanoušci nominovali hned dva herce. David Hayter je hráčům znám jako Solid Snake (Metal Gear Solid), Elias Toufexis se zase představil jako Adam Jensen (Deus Ex), oba však mají na kontě celou řadu dalších rolí. Na Twitteru naznačili, že by o roli měli zájem.

Tak uvidíme, třeba herci v budoucnu dostanou pozvánku na casting. Marvel’s Wolverine vzniká exkluzivně pro konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama