Marvel’s Spider-Man 3? Kreativní ředitel se vyjádřil k možnému pokračování, na stole je i spin-off s Venomem
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Marvel’s Spider-Man 3? Kreativní ředitel se vyjádřil k možnému pokračování, na stole je i spin-off s Venomem

Marvel’s Spider-Man 3? Kreativní ředitel se vyjádřil k možnému pokračování, na stole je i spin-off s Venomem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 10. 2023 12:23

Od vydání Marvel’s Spider-Man 2 uplynulo jen několik dní, vývojáři však již nyní začínají dostávat otázky ohledně dalšího možného pokračování.

Reklama

  • Bryan Intihar promluvil o pokračování série Marvel’s Spider-Man
  • Mluví se také o spin-offu s Venomem
  • Studio chce zohlednit přání fanoušků

Na jednu takovou otázku reagoval kreativní ředitel Bryan Intihar během rozhovoru v podcastu Friends Per Second. Vzal si poměrně dost času na rozmyšlenou, načež se rozhodl, že se elegantně vyhne přímé odpovědi.

Jako berličku využil populární superhrdinské bijáky od Marvelu. Zatímco první díl z roku 2018 a Milese Moralese připodobnil k Iron Manovi, aktuální pokračování přirovnal ke snímku Captain America: Civil War. „Kam bychom se logicky posunuli? Myslím, že by to bylo opravdu epické. Ale uvidíme.”

Evropští hráči se při instalaci Marvel's Spider-Man 2 potýkají s problémy
i Zdroj: Marvel, Insomniac Games

Evropští hráči se při instalaci Marvel's Spider-Man 2 potýkají s problémy

Plán mnoha příznivců Pavoučího muže byl na tento víkend jasný. V pátek vyšlo pokračování oblíbené série Marvel's Spider-Man…

22. 10. 2023 18:00

Vývojářům se v případě dvojky podařilo pěkně vyšperkovat herní zážitek a dostatečně jej odlišit od předešlých dílů, což se odrazilo v nadšených recenzích. Asi nikoho by nepřekvapilo, pokud by u pavoučích mužů zůstali, není ale vyloučeno, že si tentokrát zkusí něco jiného. 

V této souvislosti se začíná mluvit o možném spin-offu, v němž by se v hlavní roli mohl představit Venom. Narrative director Jon Paquette v rozhovoru pro magazín Insider uvedl, že bude záležet především na fanoušcích, autoři evidentně hodlají zohlednit jejich přání během rozhodování o dalším projektu. Jedním dechem však dodal, že nyní je na řadě zasloužená dovolená. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama