Evropští hráči se při instalaci Marvel's Spider-Man 2 potýkají s problémy
i Zdroj: Marvel, Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Evropští hráči se při instalaci Marvel's Spider-Man 2 potýkají s problémy

Evropští hráči se při instalaci Marvel's Spider-Man 2 potýkají s problémy

David Bernard

David Bernard

22. 10. 2023 18:00

Plán mnoha příznivců Pavoučího muže byl na tento víkend jasný. V pátek vyšlo pokračování oblíbené série Marvel's Spider-Man a pokud celou sobotu a neděli brázdíte digitální New York, můžete se považovat za šťastlivce. Na sociální síti Reddit se totiž množí stížnosti ohledně problematické instalace hry z fyzických nosičů.

Reklama

  • Evropští a britští hráči mají potíže s instalací Marvel's Spider-Man 2
  • Problém se týká fyzických kopií hry

Nic nedokáže zkazit radost tak, jako problematická, ba dokonce neproveditelná instalace hry, na kterou jste se dlouhé měsíce těšili a zrovna si ji přinesli domů. Marvel's Spider-Man 2 je bezesporu jednou z největších herních událostí letošního podzimu. Mnoho evropských hráčů, kteří si hru zakoupili na fyzických nosičích, má ale oči pro pláč. Na sociální síti Reddit se kumulují stížnosti spjaté s instalací nového Spider-mana, která se zasekává na 36 %. Opakovaný problém hlásí i ti z hráčů, kteří se rozhodli pro výměnu herního disku za nový.

Nepomáhá ani deaktivace sítě, vyčištění herního nosiče a reset konzole PlayStation 5 do továrního nastavení. Problém se týká převážně kopií určených pro Evropskou unii a Velkou Británii. Studio Insomniac Games se k problému prozatím oficiálně nevyjádřilo. To stejné platí pro společnost Sony. Nezbývá než doufat, že se situace rychle vyřeší. Pokud se jedná o vadnou várku fyzických nosičů, dojde pravděpodobně na velký počet reklamací. Za celou redakci doufáme, že jste na tento problém nenarazili a pokud nového Spider-mana hrajete, dokázal vás lapit do sítě stejně jako nás.

Marvel’s Spider-Man 2 patří mezi nejlépe hodnocené hry studia Insomniac Games
i Zdroj: Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment

Marvel’s Spider-Man 2 patří mezi nejlépe hodnocené hry studia Insomniac Games

Možná stále přemýšlíte, zda se vyplatí zainvestovat čas a peníze do dalšího příběhu o pavoucích z New Yorku. Recenze ale…

17. 10. 2023 08:00
2
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama