Marvel neplánuje pro své hry jeden multiverse. Chce vývojářům nabídnout svobodu ve vyprávění
i Zdroj: EA
Novinka Marvel neplánuje pro své hry jeden multiverse. Chce vývojářům nabídnout svobodu ve vyprávění

Marvel neplánuje pro své hry jeden multiverse. Chce vývojářům nabídnout svobodu ve vyprávění

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 9. 2022 10:59 1

Je to pár týdnů od vůbec prvního livestreamu Disney a Marvelu, který se věnoval čistě hrám od těchto dvou společností. Došlo tak na oznámení nové hry s Kapitánem Amerikou od známé Amy Hennig a  také Black Panthera, který se bude odehrávat během druhé světové války. Nemůžeme zapomenout ani na potvrzení Iron Mana od EA – je tak otázkou, jakým způsobem chce Marvel přistupovat ke svému hernímu světu.

Reklama

  • Marvel neplánuje multiverse pro své hry
  • Společnost chce vývojářům dát svobodu ve vyprávění

Začalo se totiž spekulovat, jestli Marvel neplánuje vzájemné propojení jako ve filmovém průmyslu, tedy že se všechny filmy odehrávají v jednom světě a navzájem se ovlivňují. Dle jednoho z vysokých manažerů Marvelu Billa Rosemanna se ale nic takového neplánuje. 

„Tento svět je velice familiární a dokáže akceptovat multiverse. Máme různé reality, které jsou reálné a chceme všem dát svobodu pro odvyprávění jejich příběhu. Nechceme tak rozkazovat „nemůžete odpálit měsíc, protože tato hra od jiného studia měsíc potřebuje.“ Chceme všem dát naprostou tvůrčí svobodu a vlastní linku, kde si mohou vyprávět svůj příběh,“ tvrdí Rosemann.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama