Mario + Rabbids Sparks of Hope oficiálně vyjdou v říjnu. Trailer podrobněji představuje souboje
i Zdroj: Ubisoft / Nintendo
Mario + Rabbids Sparks of Hope Novinka Mario + Rabbids Sparks of Hope oficiálně vyjdou v říjnu. Trailer podrobněji představuje souboje

Mario + Rabbids Sparks of Hope oficiálně vyjdou v říjnu. Trailer podrobněji představuje souboje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 6. 2022 15:45

Pokračování jedné z nejlépe hodnocených exkluzivit konzole Nintendo Switch, Mario + Rabbids Sparks of Hope, vyjde už 20. října. K oznámení došlo během Nintendo Direct Mini: Partner Showcase a potvrdily se tak dřívější spekulace a úniky. Akce také přinesla výživné záběry přímo z hraní.

Reklama

  • Mario + Rabbids Sparks of Hope vyjdou 20. října
  • V traileru ukázali tahové souboje i nové možnosti taktiky

Novinku od Ubisoftu je možné předobjednat pouze na Switch v klasické edici za 1549 korun, nebo ve vylepšené Gold za 2399 korun. Ta navíc přinese speciální balíček vybavení Galactic Prestige a tři plánovaná DLC.

Oproti prvnímu dílu ansámbl známých postav rozšíří Bowser, který se připojí k Mariovi, Luigimu, Peach a jejich šíleným králičím přátelům během tažení do boje proti vesmírné obludě Curse. Postavy zároveň přivítají úplně nové spojence v podobě záhadných stvoření Sparks. „Jako hra, která v sobě mísí taktickou tahovku s akcí v reálném čase, nově Mario + Rabbids Sparks of Hope představuje inovativní soubojový systém, díky němuž budou hráči využívat své hrdiny k dashování, týmovému skákání na nepřátele, schovávání za překážkami či dokonce dostanou šanci použít jejich schopnosti k tomu, aby ze sebe dostali to nejlepší. S touto vylepšenou hratelností čeká zábavné taktické dobrodružství v Mario + Rabbids Sparks of Hope jak úplné nováčky, tak i žánrové veterány,“ láká na novinku oficiální tisková zpráva.

Ještě podrobnější informace by měla zítra přinést dedikovaná show Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase, pořádáná přímo Ubisoftem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama