Marauders je vesmírný Escape From Tarkov, kombinuje vesmírné souboje a akční střílečku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marauders je vesmírný Escape From Tarkov, kombinuje vesmírné souboje a akční střílečku

Marauders je vesmírný Escape From Tarkov, kombinuje vesmírné souboje a akční střílečku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2022 12:25

Studio Small Impact Games se dříve soustředilo především na pomocné vývojové práce, a to včetně plánování, produkce a následné post produkce. Studio ale chtělo vytvořit i vlastní hru – výsledkem je Marauders, takový vesmírný Escape From Tarkov.

Reklama

  • Marauders je hra s vlastním inovací v žánru Escape From Tarkov
  • Ve hře budeme kombinovat létání ve vesmíru s akční střílečkou

Hra se odehrává ve scifi minulosti, kdy se lidstvo kvůli válce rapidně posunulo technologicky kupředu a létá do vesmíru. Avšak oblast vakua je volný prostor, kde není nikdo v bezpečí – a to se projevuje i do hratelnosti. Hra kombinuje dva segmenty hratelnosti, a to lodní a first-person souboje.

Při ovládání naší vesmírné lodi je úkolem doletět do důležité oblasti a sesbírat zdejší cenné suroviny. O to stejné se ale snaží i ostatní hráči. Jakmile dojde na souboj, můžete se ostřelovat buď silnými zbraněmi z trupu lodě, nebo vyslat osobní raketu, díky které se můžete nalodit na nepřátelskou loď. Samozřejmě platí jedno pravidlo – zemřete a všechno vaše vybavení zmizí.

V tu chvíli se hra přepne na akční FPS o dobývání lodě. Jak přesně bude hratelnost probíhat není úplně jasné, prozatím ale vypadá hratelnost opravdu unikátně. Pokud si hru předobjednáte, získáte přístup do uzavřeného testování běžící mezi 4. a 9. květnem. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama