Majitelé základních verzí konzolí PS4 a Xbox One se musí smířit s omezenými možnostmi ohledně kooperace v Dead Island 2
i Zdroj: Dambuster Studios / Deep Silver
Dead Island 2 Novinka Majitelé základních verzí konzolí PS4 a Xbox One se musí smířit s omezenými možnostmi ohledně kooperace v Dead Island 2

Majitelé základních verzí konzolí PS4 a Xbox One se musí smířit s omezenými možnostmi ohledně kooperace v Dead Island 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 4. 2023 14:55

Konzole PlayStation 5 a Xbox Series nám dělají společnost už více než dva roky, hry však stále vychází i na mašinách minulé generace. S tím se pojí nutnost dělat jisté kompromisy, což platí i pro Dead Island 2.

Reklama

  • Základní modely konzolí PS4 a Xbox One neumožní pozvat další hráče do Dead Island 2
  • Hráči se musí nechat pozvat od majitelů silnějších konzolí
  • Vývojáři pracují na optimalizaci

Autoři na oficiálních stránkách upozornili, že hra využívá peer-to-peer model hostování, s čímž se pojí jistá omezení. Pokud vlastníte základní model konzole PlayStation 4 nebo Xbox One, pak nebudete mít možnost pozvat ostatní hráče ke kooperaci ve vlastní hře. Můžete se pouze připojit k lidem, kteří hrají na výkonnějších mašinách (včetně PlayStation 4 Pro a Xbox One X).

Autoři dodávají, že do budoucna zapracují na optimalizaci, aby hráči na starších konzolích nebyli v možnostech ohledně kooperace nijak omezováni.

Dobrá zpráva je, že na pasáže hrané spolu s kamarády můžete plynule navázat v sólo hře, nepřijdete o žádný postup, získané dovednosti a tak dále. Není ale možné připojit se k hráčům, kteří jsou v příběhu dál než vy.

Dead Island 2 bude k dispozici již tento pátek. Pokud stále váháte, zda do zombie řežby investovat, zkuste si přečíst naši recenzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama