Lost Records: Bloom & Rage bylo odloženo na příští rok
i Zdroj: DON'T NOD
Lost Records: Bloom & Rage Novinka Lost Records: Bloom & Rage bylo odloženo na příští rok

Lost Records: Bloom & Rage bylo odloženo na příští rok

David Bernard

David Bernard

29. 6. 2024 11:40

Francouzské vývojářské studio DON'T NOD oznámilo odklad příběhové adventury Lost Records: Bloom & Rage. Na tajemné dobrodružství se nově vypravíme na začátku příštího roku. Důvodem je vydání Life is Strange: Double Exposure, které je plánováno na konec letošního října.

Reklama

  • Lost Records: Bloom & Rage bylo odloženo na příští rok
  • Důvodem je podzimní vydání Life is Strange: Double Exposure
  • Tvůrci si přejí, aby obě hry měly dostatečný prostor
  • Autoři se k odkladu vyjádřili prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální síti X

Francouzské vývojářské studio DON'T NOD prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální síti X oznámilo odklad vydání hry Lost Records: Bloom & Rage. Ta měla původně dorazit ještě letos, ale z důvodu velmi očekávaného Life is Strange: Double Exposure (vychází 29. října 2024), na kterém pracují američtí tvůrci z Deck Nine Games, se v DON'T NOD rozhodli přesunout vydání nového dobrodružství na začátek roku 2025.

Rozhodli jsme se posunout datum vydání Lost Records: Bloom & Rage na začátek roku 2025. Víme, že se všichni těšíte jak na Lost Records, tak na novou hru Life is Strange. Chtěli jsme zajistit, aby obě hry měly dostatečný prostor zazářit. Čekání bude stát za to!,” vyjádřilo se studio DON'T NOD v příspěvku.

V Lost Records: Bloom & Rage prožijeme tajemné dobrodružství přátel, kteří v létě roku 1995 zažili něco, o čem se zavázali již nikdy nepromluvit. Po 27 letech se ale vrací, aby odhalili dávná tajemství a postavili se vlastnímu strachu. Příběhová adventura Lost Records: Bloom & Rage vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, a to ve dvou částech s časovým rozestupem.

V Lost Records: Bloom & Rage budeme čelit dávnému tajemství
i Zdroj: DON'T NOD

V Lost Records: Bloom & Rage budeme čelit dávnému tajemství

Autoři oblíbené herní série Life is Strange oznámili dobrodružný titul Lost Records: Bloom & Rage. Čtveřice přátel se bude…

10. 12. 2023 12:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama