Lord of the Rings: Return to Moria pro PS5 se odkládá pouhých pár dní před vydáním
i Zdroj: Free Range Games
The Lord of the Rings: Return to Moria Novinka Lord of the Rings: Return to Moria pro PS5 se odkládá pouhých pár dní před vydáním

Lord of the Rings: Return to Moria pro PS5 se odkládá pouhých pár dní před vydáním

David Bernard

David Bernard

19. 10. 2023 18:30

Kooperativní survival z univerza Pána prstenů se odkládá. Týká se to ale pouze verze pro konzoli PlayStation 5. Nově je hra naplánována na 5. prosince. Oproti původnímu datu vydání, které spadá na 24. října, se jedná o více jak měsíční zpoždění.

Reklama

  • PlayStation 5 verze hry Lord of the Rings: Return to Moria se odkládá
  • Nové datum vydání je stanoveno na 5. prosince 2023
  • PC verze dorazí dle plánu, a to již 24. října
  • Na Xbox Series X/S se hra podívá během začátku příštího roku

Pouhých pár dní před vydáním kooperativní survival akce Lord of the Rings: Return to Moria, dochází k neočekávanému odkladu. Odložena je nicméně pouze verze pro PlayStation 5. PC hráči se do dolů Morie vydají dle plánu, a to již za pár dní, 24. října. Na počítačích vyjde Lord of the Rings: Return to Moria jako exkluzivita v Epic Games Store. Majitelé Xbox Series X/S se dočkají zkraje příštího roku. Vývojáři ze studia Free Range Games se nechali slyšet, že důvodem odkladu je potřeba většího množství času pro odladění různorodých aspektů konzolové verze. Za zpoždění se fanouškům omlouvají.

Děj Lord of the Rings: Return to Moria je zasazen do období Čtvrtého věku, tedy zhruba 70 let od zničení prstenu. Hráči se připojí do skupiny trpaslíků, které nevede nikdo jiný než známý Gimli. Společně s ním se vydáme do hlubin dolů Morie, kde číhá něco zlého a tajemného. Titul klade velký důraz na průzkum a výrobu. Na dobrodružství se můžete vydat v partě až osmi hráčů (platí pro PC, na PS5 je počet hráčů omezen na polovinu). Jedná se tak o ideální hru na dlouhé zimní večery s přáteli.

Řekni "přítel" a vejdi. The Lord of the Rings: Return to Moria prozrazuje říjnové datum vydání
i Zdroj: Free Range Games / North Beach Games

Řekni "přítel" a vejdi. The Lord of the Rings: Return to Moria prozrazuje říjnové datum vydání

Pachuť, která vyznavačům Pána prstenů stále dlí v puse po zklamání s The Lord of the Rings: Gollum, se možná brzy spraví.…

24. 8. 2023 10:30
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama