Lokace v Rainbow Six Extraction jsou třikrát větší než v Rainbow Six Siege. Video ukazuje další mimozemské potvory
i Zdroj: Hrej.cz
Rainbow Six Extraction Novinka Lokace v Rainbow Six Extraction jsou třikrát větší než v Rainbow Six Siege. Video ukazuje další mimozemské potvory

Lokace v Rainbow Six Extraction jsou třikrát větší než v Rainbow Six Siege. Video ukazuje další mimozemské potvory

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 8. 2021 09:50 1

Rainbow Six Extraction sice Ubisoft posunul až na začátek příštího roku, to ale neznamená, že o taktické akci do té doby neuslyšíme. Hra se nyní připomíná v pětiminutové ukázce.

Reklama

  • Ubisoft v dalším videu shrnuje detaily k Rainbow Six Extraction
  • Z 18 operátorů mohou hráči v jednotce vytvořit až 800 různých kombinací
  • Autoři slibují 25 gadgetů a 65 unikátních zbraní
  • Mapy jsou umístěny v San Franciscu, Novém Mexiku, New Yorku a na Aljašce

Autoři v ní shrnuli vše podstatné a k tomu prozradili pár důležitých detailů. Ve videu například zazní, že z 18 dostupných operátorů lze vytvořit až 800 kombinací v rámci jednotky o třech hráčích. Variabilitě napomáhá 25 různých gadgetů a 65 unikátních zbraní.

V záběrech se krátce ukázala místa, kde se válka proti vesmírným parazitům odehrává. 12 dostupných lokací se nachází v San Franciscu, Novém Mexiku, New Yorku a na Aljašce. Dané lokace by měly být až třikrát větší než mapy z Rainbow Six Siege.

Ubisoft také představil ultimátní potvory a neřády zvané “Proteins”. Ti zvládnou zkopírovat DNA operátorů a následně proti nim udeřit v jejich vlastní podobě. V ukázce je vidět mnohem více, třeba možnosti úpravy postav a systém progrese.

Rainbow Six Extraction vyjde v lednu příštího roku na konzolích PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series a na PC, konkrétní termín zatím prozrazen nebyl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama