Little Nightmares 2 se prodalo už milion kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Little Nightmares 2 se prodalo už milion kusů

Little Nightmares 2 se prodalo už milion kusů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 3. 2021 09:50

Melancholické pokračování Little Nightmares, se kterým Tarsier Studios vyrukovali minulý měsíc, přináší první zprávy o prodejních číslech. Od vydání, které proběhlo 11. února, hra dokázala překonat už 1 milion prodaných kusů, čímž násobně překonala soudobý úspěch svého předchůdce.

Reklama

Ve srovnání s prvním Little Nightmares, které milionové hranice dosáhlo až po více než roce od svého vydání, se tak vývojářům povedlo znovu prokázat, že žánr plošinovek má stále co nabídnout. Shrneme-li totiž v současnu prodeje obou dílů na jednu hromadu, dostáváme se k hranici 5 milionů prodaných kusů. S ohledem na tento úspěch se k oznámení vyjádřil i vydavatel a držitel značky Little Nightmares, společnost Bandai Namco.

„Jsme velice pyšni na úspěch série Little Nightmares, podobně jako jsme vděčni za způsob, jakým fanoušci přijali samotné herní i komiksové univerzum, včetně vytváření divokých teorií," prohlásil v reakci na oznámení Herve Hoerdt, vicepresident marketingu Bandai Namco Entertainment Europe.

 

 

Přestože úspěch druhého dílu pro mnohé předznamenává naděje budoucího pokračování, je již více než jisté, že se tohoto kroku nezhostí studio Tarsier. Jak totiž sdělili jeho zástupci krátce po vydání, Little Nightmares 2 pro ně osobně ukončilo příběh série, a namísto dalšího dílu se proto plánují výhradně soustředit na jiné projekty. Bandai Namco pak v reakci na toto prohlášení uvedli, že plánují značku Little Nightmares rozvíjet i bez přítomnosti původních vývojářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama