Life is Strange 2 je dražší než první série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Life is Strange 2 je dražší než první série

Life is Strange 2 je dražší než první série

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 6. 2018 13:22 3
Reklama

Včera vyšel menší prequel pro druhou adventurní sérii Life is Strange jménem The Awesome Adventures of Captain Spirit. První epizodu plnohodnotného pokračování dostaneme 26. září a už nyní si ji můžete předobjednat na všech platformách. Druhá série vás ale vyjde na dvojnásobek ceny původního Life is Strange.

Cena Life is Strange 2 je 40 dolarů. Pokud bude i pokračování dosahovat takových kvalit, stále je tato cena adekvátní, když vezmeme v potaz, že za 60 dolarů kolikrát dostaneme méně obsahu. Opět na něm pracuje studio Dontnod, kdežto pod prequelem k první sérii s podtitulem Before the Storm jsou podepsáni vývojáři z Deck Nine. Změna vývojáře byla docela znát a s návratem Dontnodu komunita očekává, že druhá série bude opět tím hlubokým příběhovým zážitkem, který je k Life is Strange tak upoutal.

O příběhu druhé série zatím nevíme nic, ani kdo vlastně bude její hlavní postavou. V The Awesome Adventures of Captain Spirit ale je několik náznaků, na které se může podívat každý z vás. Tato dvouhodinová epizodka je totiž zcela zdarma na všech platformách a do druhé série si z ní budete moci přenést uloženou pozici. Pokud pochybuje, jestli to stojí za to, co takhle se kouknout na naši recenzi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama