Lidstvo se neschová ani na Switchi. Remake Destroy All Humans! už míří i sem.
i Zdroj: Hrej.cz
Destroy All Humans! (2020) Novinka Lidstvo se neschová ani na Switchi. Remake Destroy All Humans! už míří i sem.

Lidstvo se neschová ani na Switchi. Remake Destroy All Humans! už míří i sem.

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 4. 2021 11:20

Předělávka Destroy All Humans!, která nabídla hráčům v minulém roce historické okénko do dob dávno minulých, zamíří i na Nintendo Switch. Dosud odepírané privilegium návratu k letité klasice bude majitelům Switche vynahrazeno průběhem léta.

Reklama

  • Destroy All Humans! vyjde na Switchi 29. června
  • Hra už v základní edici dorazí se všemi dříve vydanými skiny

Hra se ve své přenosné podobě defacto shoduje s loni vydanými verzemi. Odhlédneme-li od známé příběhové premisy založené na ničení pozemské civilizace, můžeme zmínit, že hra na Switch dorazí spolu se všemi předešle vydanými skiny, a to za 40 euro v základní edici (v přepočtu něco málo přes 1000 Kč). Svého vydání se zde hra dočká už 29. června.

Více zainteresovaní hráči, kteří mají hlouběji do kapsy, mohou podobě jako majitelé ostatních platforem zainvestovat i do sběratelské DNA Collector's Edition, popř. jejího dražšího ekvivalentu Crypto-137 Edition

První zmíněná kolekce vás vyjde na bezmála 4 tisíce korun a vedle hry samotné nabídne figurínu Crypto'N'Cow, klíčenku, šestici litografií a antistresovou hračku. Druhá pak figurínu nahrazuje rozměrnou soškou hlavního hrdiny Crypta a stylizovaným baťohem v životní velikosti. Zde se však cena vyhoupne již přes astronomických 10 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama