Call of Juarez Článek Level 172: Superstar Lara a kolty proklatě nízko

Level 172: Superstar Lara a kolty proklatě nízko

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

13. 11. 2008 23:38 35
Reklama

Pro potřeby úvodníku aktuálního Levelu jsme si dali tu práci a spočítali jsme počet obálek, na nichž se v historii časopisu objevila Lara Croft. Došli jsme k číslu pět, které je sice pěkně zakulacené, ale ne nepřekonatelné. Level 172 je toho důkazem a obálka se zablácenou Larou se stává již šestým „zářezem“ této herní superstar. Mnohem důležitější než obal je jistě to, co najdete uvnitř. Jaký Level tedy najdete již tento pátek na stáncích?

WESTERNOVÁ ODYSEA

Tento měsíc vám jako plnou hru na DVD přinášíme epickou westernovou akci Call of Juarez. Děj se odehrává v 19. století na Divokém západě a pod ruce se vám postupně dostanou dvě hratelné postavy. Jednou z nich je zločinec Billy, který páchá různé nepravosti, a druhou postavou, do jejíž role se vžijete, je reverend Ray, jehož posláním je Billyho dopadnout. Hra je kombinací divoké akce a tichého stealth plížení. Každá situace vyžaduje jiný přístup a hra vám pěkně dávkuje rychlé adrenalinové přestřelky, stejně jako úkoly, jež musíte plnit neslyšeni, neviděni. Kromě toho se můžete těšit i na takové libůstky, jako jsou střelecké duely či jízda na koni. Dobová výzbroj je pak samozřejmostí. V recenzích v Levelu a Hrej.cz (na webu jsme pro vás připravili ukázkové ingame video) hra získala shodné hodnocení – vynikajících 8/10. Hurá na koně a rychle za ujíždějícím dostavníkem!

DRSŇÁCI A HRDINOVÉ

V recenzích najdete tentokrát jednoho drsňáka vedle druhého. A to teď nemluvíme o našich recenzentech, ale hlavně o hlavních hrdinech aktuálních herních pecek. V prvé řadě je tu samozřejmě Lara, která v Tomb Raider: Underworld zaujme nejen příjemnou hratelností a designem úrovní, ale i částečnou stylizací do speciálního krvavě-blátivého make-upu. Drsňáky však najdete i v Need for Speed: Undercover, bondovce Quantum of Solace, nekompromisním Bully nebo třeba v Command & Conquer: Red Alert 3. Jistě, pár her z tohoto pravidla přeci jenom vyčuhuje (geniální World of Goo a populární Football Manager, například), ale s tím snad žádný problém mít nebudete.

VÁLKY BUDOUCNOSTÍ

Už vás nebaví polemiky, zda radar v Brdech ano, či ne? Tak to je teprve počátek. Michal Rybka si vzal na mušku všechny možné hrozby a při svém rozjímání se dostal až do vesmíru. Víte, jaká nebezpečí číhají při konfliktech v kosmu a co všechno se tam až doposud událo? Není toho málo. Hlavní téma vše odhalí. Vraťme se ale ke hrám, jež na stránkách Levelu poodhalujeme. Navštívili jsme české Bohemia Interactive Studio, abychom se na vlastní oči přesvědčili, jak probíhá vývoj vojenské taktické akce ArmA II. Samozřejmostí je vedle obsáhlého článku i video materiál na DVD příloze – naleznete zde rozhovor s Markem Španělem. A když už jsme u těch odhalení, přinášíme první podrobné informace o vyvíjeném pokračování legendárního akcí okořeněného RPG Deus Ex. Třetí díl sice už nemá pod palcem Warren Spector, ale vzniká v montrealském studiu Eidosu. Děj je zasazen ještě před první díl, tedy prostor pro rozehrání mocného příběhu jako hrom. Více se dozvíte v preview. Vánoce už jsou za dveřmi a to je čas udělat radost svým blízkým a také sami sobě. Připravili jsme pro vás obsáhlé hardwarové téma, jež vám pomůže při výběru dárků.

DVD (×2)

DVD přílohy jsou nedílnou součástí časopisu a při jejich přípravě jim věnujeme stejnou péči jako článkům. Na co se tedy můžete těšit? Na nálož videorecenzí současných pecek – Far Cry 2, Need for Speed: Undercover, Red Alert 3, Quantum of Solace, World of Goo a řady dalších. V sekci speciál naleznete bohatý obsah. Namátkou vybíráme rozhovory ArmA II, Borderlands, Left 4 Dead, EndWar, Prince of Persia, making of Dead Space, Mirror’s Edge, Tomb Raider: Underworld. Jako bonusové téma jsme zvolili „Hry o Africe“. Připočtěte si další neuvedené materiály, sekce Novinky, Machinima, Level TV, výběr nejlepších trailerů a máte před sebou Level video DVD. Na druhém, datovém DVD, máte připravenu plnou verzi akce Call of Juarez v češtině doplněnou o demoverze aktuálních her, hry zdarma a další výběr zajímavých a důležitých prográmků.

NOVÝ LEVEL 172 VYCHÁZÍ JIŽ TENTO PÁTEK, TEDY 14. 11. 2008

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama