Lego Star Wars: The Skywalker Saga vydává další balíčky s postavami z Mandaloriana a Bad Batch
i Zdroj: TT Games
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Lego Star Wars: The Skywalker Saga vydává další balíčky s postavami z Mandaloriana a Bad Batch

Lego Star Wars: The Skywalker Saga vydává další balíčky s postavami z Mandaloriana a Bad Batch

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 5. 2022 17:02

Dnešní oslavy Star Wars by nemohly být kompletní i bez nějaké zmínky o nedávno vydaném Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Studio TT Games na tento den samozřejmě nezapomnělo a při této příležitosti vydává nové balíčky postav, které přinesou celkem desítku nových tváří.

Reklama

  • Nedávno vydané The Skywalker Saga dostává další DLC
  • Nové balíčky postav přináší tváře z druhé sezóny Mandaloriana či seriálu Bad Batch

Dle informací webu Game Informer hra nově nabídne dvě kolekce postav. Původní balíček Mandaloriana z první sezóny doplní i postavy ze sezóny druhé, dočkáme se tedy Ahsoky Tano, Boba Fetta se získaným brněním či jeho společnice Fennec Shand a nepřítele Moffa Gideona. 

Fanoušci spin-off animovaného seriálu Bad Batch si taktéž přijdou na své, tento character pack přináší Huntera, Echo, Wreckera, Techa či Crosshair. Nový trailer pak láká na všechny dostupné přídavky, které jsou součástí jak Deluxe edice hry, tak samostatného Character Collection Pack, který vám zajistí všechny současné i budoucí DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama