Legend of Bum-bo dostává bezplatné DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Legend of Bum-bo dostává bezplatné DLC

Legend of Bum-bo dostává bezplatné DLC

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 3. 2021 08:45

Logická karetní hříčka Legend of Bum-bo od Edmunda McMillena, autora Binding of Isaac a Super Meat Boy, odměňuje zájem hráčů přidáním bezplatného rozšíření The Lost. Jeho prostřednictvím nabízí fanouškům novou postavu a seznam úprav a oprav základních herních mechanismů.

Reklama

Vedle stejnojmenné postavy The Lost můžete už nyní vyzkoušet novou funkci uložení a načtení pozice přímo v průběhu hry, trojici bossů, bonusové výzvy, 10+ předmětů a aktualizovanou podobu audia. Jak už bylo navíc úvodem naznačeno, mimo představení rozšiřujícího obsahu adresuje přídavek i dříve hlášené chyby. Jejich celkový seznam můžete dohledat zde.

Když Legend of Bum-bo zamířil v roce 2019 na Steam, málokdo by si asi od prequelu slavného Isaaca představiltrnitou cestu, jaká hru potkala. Jak totiž McMillen sdělil v minulém roce, tvorba her se výrazně negativně podepisuje na jeho psychickém rozpoložení, a to až natolik, že pravidelně čelí syndromu vyhoření. Je tomu právě z tohoto důvodu, proč se navzdory povědomí o špatném technickém stavu titulu odmlčel na dlouhé měsíce po své předchozí omluvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama