Lednová nabídka Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lednová nabídka Games with Gold

Lednová nabídka Games with Gold

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 12. 2018 17:27 1
Reklama

Evidentně už i v Microsoftu si chtějí začít užívat vánočního volna. Nezvykle brzy jsme se totiž dočkali seznamu her, které si budou v prvním měsíci nového roku užít předplatitelé služby Games with Gold. A nutno říci, že nabídka to není věru špatná.

Jak už se stalo zvykem, majitelé Xboxu One se mohou těšit na čtyři tituly, dva určené pro současnou generaci konzole a na dva, které jsou hratelné díky zpětné kompatibilitě. Nabídce vévodí indie hit Celeste, jehož jméno často zaznívalo v nominacích na nedávném vyhlášení The Game Awards, kde dokonce triumfoval v kategorii Indie hra roku. O tom, že se jedná o kvalitní kousek, svědčí i průměrné hodnocení na Metacriticu, které se pohybuje okolo 90 bodů ze sta. Pokud neholdujete skákačkám v pixelové grafice, možná si rádi zazávodíte v rámci WRC 6. Dva roky starý díl z této dlouholeté série si v recenzích odnášel pouze lehce nadprůměrné hodnocení, přesto se může jednat o titul, který mnohé hráče potěší.

První hrou původně z Xboxu 360 je Far Cry 2, přičemž podle mnohých je právě tento díl tím nejlepším z celé franšízy. Zasazení do Afriky má i po těch letech něco do sebe. A konečně posledním kouskem na seznamu je kooperační akce Lara Croft: Guardian of Light z roku 2010. Co na nabídku říkáte vy, zamlouvá se vám? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama