League of Legends se chystá na 12. sezónu, představuje novou hrdinku a pokračuje s novými draky
i Zdroj: Hrej.cz
League of Legends Novinka League of Legends se chystá na 12. sezónu, představuje novou hrdinku a pokračuje s novými draky

League of Legends se chystá na 12. sezónu, představuje novou hrdinku a pokračuje s novými draky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 1. 2022 15:04

Začátek roku se tradičně pojí s velkými změnami pro hráče League of Legends – Riot Games totiž spouští novou sezónu, značící nový začátek. Restartují se žebříčky hodnocených zápasů, hráči se musí přizpůsobit novým mechanismům a taktéž se studio připravuje na start další sezóny esportové scény.

Reklama

  • Oblíbená MOBA hra League of Legends vstupuje do 12. sezóny
  • Už v předsezóně se představili noví draci či výzvy
  • Nyní se hráči mohou těšit na novou hrdinku Zeri

Pojďme ale k samotné hře a jejím změnám. Již 12. sezóna své změny představila v předsezóně, mezi ty hlavní patří dva nové druhy draků. Chemtank daruje týmu za svou duši pasivní schopnost, která hrdinu po smrti oživí a několik sekund může jako zombie bojovat dále. Hextech Dragon zase dodává pasivní zpomalovací schopnost. Do hry také dorazily výzvy pro prohrávající tým. Po určité době v zápase se pro tým, který je hodně pozadu, otevřou speciální výzvy – například zničit věž, zabít draka nebo barona. Za splnění výzvy pak dostane celý tým určitý obnos peněz a měl by tak dostat možnost vrátit se důkladně posilněný do boje. 

Vývojáři si ale novinky schovali i na průběh sezóny. Před pár dny nám byla představena nová hrdinka Zeri, jejímž revírem bude dolní linka. Dočkáme se i několika menších vizuálních změn týkajících se zejména hodnocených her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama