Launch PS5 doprovodil v Praze videomapping
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch PS5 doprovodil v Praze videomapping

Launch PS5 doprovodil v Praze videomapping

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 11. 2020 10:56 4
Reklama

Povedená reklamní kampaň PlayStation 5, která proměnila některé stanice londýnského metra, včera obletěla celý svět. Londýn ale nebyl jedinou metropolí, která se dočkala nějaké formy propagace nové generace konzole od Sony. Dohromady jich po celém světě bylo 25 a výjimkou nebyla ani česká Praha.

Ta se dočkala promítání na elegantní kancelářskou budovu Crystal na Vinohradské třídě, naproti Olšanským hřbitovům. Tuzemská pobočka Sony na svém Facebooku nasdílela video z mappingu, celý byl postaven na ikonických symbolech křížku, kroužku, čtverečku a trojúhelníčku v barvách modré a bílé.

Podobné mappingy proběhly například v italských benátkách, kde jako “plátno” posloužily ikonické kanály nebo Náměstí sv. Marka. V Rakousku to bylo vídeňské Muzeum Leopoldových, Švýcaři si mohli užívat promítání na úbočí hory. Podobných událostí byli svědky i Pařížané, ŠvédovéNorové nebo například Španělé, kteří novou konzoli zařadili po bok pohárů fotbalové Ligy mistrů klubu Real Madrid.

Dále přikládáme příspěvky z Polska, Irska, Saudské Arábie nebo Dubaje.

Konzole PlayStation 5 se v Evropě oficiálně začíná prodávat dnes. U většiny prodejců je však beznadějně vyprodaná - připravujeme podrobnosti. V některých zemích, například na Filipínách nebo v Malajsiji, by se měla začít prodávat až v půlce prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama