Last of Us jako děsivá střílečka? Modifikace převede celou hru do pohledu první osoby
i Zdroj: Voyagers Revenge / oficiální press kit
The Last of Us: Part I Novinka Last of Us jako děsivá střílečka? Modifikace převede celou hru do pohledu první osoby

Last of Us jako děsivá střílečka? Modifikace převede celou hru do pohledu první osoby

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 7. 2023 09:35

Jedna z nejznámějších videoher 21. století, The Last of Us od Naughty Dog, dostalo letos novou verzi pro PC a PlayStation 5. A tvůrci modifikací se hned chytli příležitosti. Studio Voyagers Revenge pracuje na kompletním převedení hry do FPS režimu, tedy pohled první osoby.

Reklama

  • Milujete Last of Us a chcete si hru užít znovu, ale jinak?
  • Těšte se na modifikaci od Voyagers Revenge, která celou hru převede do pohledu první osoby

Smršť modifikací týkajících se nového The Last of Us: Part I je patrná hned od vydání titulu na PC, v březnu letošního roku. K těm nejzajímavějším patří určitě FPS modifikace od Voyagers Revenge, která – podobně jako před lety GTA V – převede celou hru do pohledu z vlastní perspektivy.

Modifikace má hru nejen upravit tak, aby se hrála jako střílečka z pohledu první osoby, ale také aby byly souboje intenzivnější a násilnější. Modifikaci můžete vidět v akci v nedávno nahraném 9minutovém videu z hraní.

Ukázka zobrazuje rychlý pohyb s celkem protáhle nastaveným FOV, ale také souboj s pistolí nebo útočnou puškou. Díky mistrnému grafickému zpracování od vývojářů z Naughty Dog hra připomíná v FPS pohledu spíše Far Cry.

Nutno dodat, že modifikace ještě není hotová, ukázka ale už teď vypadá výborně. Bohužel, mód je prý postaven na dřívějších pokusech o převedení do FPS pohledu a vykazuje tak značnou nestabilitu. K tomu – není jasné, kdy modifikace vyjde a bude dostupná pro hráče na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama