Oslava 10. výročí The Last of Us nepřinese žádné oznámení nové hry
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Novinka Oslava 10. výročí The Last of Us nepřinese žádné oznámení nové hry

Oslava 10. výročí The Last of Us nepřinese žádné oznámení nové hry

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2023 13:05

Studio Naughty Dog na sociálních sítích oznámilo, že se v rámci oslav desátého výročí vydání The Last of Us nedočkáme oznámení žádné nové nebo další hry. Snaží se tak předejít zklámání fanoušků, které navnadil duchovní otec série Neil Druckmann svým předchozím tweetem.

Reklama

  • Naughty Dog upozorňuje, že nechystá žádné oznámení nové hry
  • The Last of Us slaví 10. výročí

V něm popřál značce The Last of Us všechno nejlepší k desátým narozeninám, zavzpomínal na její začátky a především připomněl, že přísun nového obsahu The Last of Us rozhodně nekončí. To pochopitelně vyvolalo otázky, zda pro výročí studio neplánuje nějaká zajímavá odhalení. Ať už ta související s chystaným multiplayerovým spin-offem Factions nebo snad rovnou oznámení spekulovaného třetího dílu.

Příznivci ale musí očekávání výrazně krotit. Naughty Dog oznámil, že bude v rámci oslav jen ctít odkaz titulu a nepřijde žádné oznámení. Zatím tak jen zveřejnilo galerii nejpovedenějších uživatelských  snímků z fotorežimů obou her. Magazín PushSquare také připomíná, že Druckmann pravděpodobně odkazoval na chystanou druhou sérii seriálové adaptace, na které se přímo podílí. Zmíněný multiplayerový spin-off se navíc podle dostupných informací potýká s problémy a další podrobnější informace ještě mohou být dost daleko.

První The Last of Us vyšlo 14. června roku 2013. Rychle se stalo jednou z nejlépe hodnocených a nejoblíbenějších her historie. Dvojka vyšla o zhruba sedm let později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama