Novinka Kulatá roztomilost jménem Kirby dostane v létě novou hru ve stylu Fall Guys

Kulatá roztomilost jménem Kirby dostane v létě novou hru ve stylu Fall Guys

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 7. 2022 11:25

Letní měsíce prozáří po Kirby and the Forgotten Land další hra růžovo-roztomilé série. Kirby's Dream Buffet bude ovšem na rozdíl od svého singleplayerového a částečně kooperativního předchůdce ryze multiplayerovou záležitostí. Hráči se utkají na jevištích plných jídla o to, kdo si více nacpe bachor.

Reklama

  • Nintendo ohlašuje multiplayerový spin-off Kirbyho – Kirby's Dream Buffet
  • Hra se podobná Fall Guys a plejádu úrovní otevře až čtyřem hráčům už toto léto

Podle Nintenda bude hra sestávat z barevných úrovní po 4 kolech, jejichž náplní bude postavit 4 hráče do soutěže v pojídání jídla. Hráči budou na překážkových drahách závodit ve sběru jahod. Za úlisných manévrů se nicméně pokusí i o to, aby z pódia sprovodili ostatní. Můžou využít jak svého rostoucího těla, které se zvětšuje podle počtu snědených jahod, tak i vyhlášené schopnosti kopírování tvaru jídla. 

Co se týče hratelnosti, poslední kolo úrovní sestává vždy ze skupinového boje na malinkaté platformě, kde se výhodou projeví nabraná velikost. Tento moment lze spatřit i v níže přiloženém videu společně s použitím více speciálních schopností podle napodobeného jídla. Vidíme, že na sebe můžeme vzít podobu rotujícího (a samozřejmě jahodového) cupcaku nebo padající tabulky čokolády.

Nintendo dále tvrdí, že hra bude přístupná pro hráče úplně všech úrovní, takže by měla zabavit nejen kované hráče série, ale i ty nemladší, kteří ke značce přistupují poprvé. Vlastně by se dalo říci, že pokus Nintenda je jakousi odpovědí na úspěch Fall Guys. Podobně jako v konkurenci od Mediatonic, s nímž má Kirby společné prvky hratelnosti, půjde tak znovu o oddechovou záležitost pro menší skupinu přátel. 

Hra vyjde na Nintendo Switch už během tohoto léta, a to ryze digitálně a podle oficiálního popisu pouze s online multiplayerem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama