Které stadiony rozšíří nabídku FIFA 23? Pět novinek a dva navrátilci
i Zdroj: EA Sports
FIFA 23 Novinka Které stadiony rozšíří nabídku FIFA 23? Pět novinek a dva navrátilci

Které stadiony rozšíří nabídku FIFA 23? Pět novinek a dva navrátilci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2022 09:46

Nový ročník virtuálního fotbalu FIFA 23 dorazí už za dva týdny a hráči vyhlíží zajímavé novinky. Kromě těch hratelnostního nebo technického rázu jde samozřejmě i o čerstvý fotbalový obsah. Kromě zahrnutí ženského klubového fotbalu, světových šampionátů jde i o nové fotbalové svatostánky.

Reklama

  • Ve FIFA 23 uvidíme pět nových autentických stadionů, dva návrativší, dva nové generické a jeden generický přepracovaný
  • Nové jsou stadiony Freiburgu, PSV Eindhoven, ženského Manchesteru City, Osasuny a LAFC

Oproti předchozímu ročníku se nabídka rozroste o solidních devět stadionů. Skutečných hřišť přibylo sedm do celkového počtu 105. Z dřívějška se vrací La Bombonera argentinských Boca Juniors a s licencí turínského Juventusu samozřejmě nesmí chybět ani Allianz Stadium.

Zajímavější jsou ale úplné novinky. S přídavkem ženského fotbalu se podíváme na domácí půdu dámského oddílu Manchesteru City, Manchester City Academy Stadium (který je zároveň sídlem mládežnických týmů Citizens). Do Bundesligy přibude Europa-Park Stadion z Freiburgu. Fanoušky španělského fotbalu zase potěší El Sadar, domov Osasuny. Estadio José Zorrilla ve Valladolidu se vedle toho dočkal předělávky tak, aby odpovídal zrekonstruované předloze. Rostoucí seznam autentických stadionů MLS vítá Banc of California Stadium, kde sehrávají domácí zápasy hráči LAFC.

EA Sports se tradičně zaměřují na Premier League, Bundesligu, La Ligu a MLS. Je tedy příjemné, když do hry dorazí stadiony i z jiných lig. Tentokrát se usmálo štěstí na nizozemský Eindhoven. Místní PSV vyběhnou na virtuální Phillips Stadion (na titulním obrázku).

O něco pestřejší bude situace i u ostatních týmů bez skutečného hřiště. Do seznamu fiktivních stadionů přibyl Longville Stadioum a Oktigann Park. Tvůrci také modernizovali jeden z nejmenších fiktivních plácků - Town Park. 

V zatím nespecifikovaném termínu po vydání hry pak Premier League doplní jediný chybějící, nottinghamský The City Ground.

FIFA 23 vychází 30. září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama