Kontroverzní GTA: The Trilogy se zřejmě dočká další aktualizace, mluví se o lepší grafice
i Zdroj: Rockstar Games
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Kontroverzní GTA: The Trilogy se zřejmě dočká další aktualizace, mluví se o lepší grafice

Kontroverzní GTA: The Trilogy se zřejmě dočká další aktualizace, mluví se o lepší grafice

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 1. 2024 09:00

Nedávné pohyby v databázi na Steamu naznačují, že vývojáři chystají další update. Hra by eventuálně mohla obdržet lehký facelift.

Reklama

  • Změny v databázi na Steamu poukazují na možný update pro GTA: The Trilogy
  • Mluví se o změnách v grafice, které se objevily v rámci mobilních verzí

Když koncem roku 2021 vyšla kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, způsobila pořádný poprask, a to zejména kvůli překvapivě špatnému technickému stavu. Autoři se následně pustili do přípravy dodatečných updatů, které jednotlivé díly vylepšily, jejich práce ale zjevně ještě neskončila. 

Na další potenciální aktualizaci poukazují změny v databázi na Steamu, na které upozornili ostražití fanoušci. Jeden z příspěvků na síti X odkazuje na jednotlivé úpravy, k nimž docházelo v polovině minulého týdne.

V této souvislosti je nutné poukázat na nedávné uvedení trilogie na mobilních platformách. Hráčská obec se shodla, že verze pro Android a iOS vypadá o poznání lépe, mimo jiné díky odlišnému nasvícení a barevné paletě. Nabízí se tedy předpoklad, že vývojáři tyto úpravy zakomponují i do verzí pro PC a konzole. Na bližší detaily si však budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama