Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition pravděpodobně míří na Epic Games Store
i Zdroj: Rockstar Games
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition pravděpodobně míří na Epic Games Store

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition pravděpodobně míří na Epic Games Store

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 1. 2023 15:45

Remasterovaná trilogie populární městské akce vyšla i v PC verzi, zatím je však k dispozici pouze v obchůdku pod záštitou Rockstar Games. To by se brzy mohlo změnit.

Reklama

  • Ověřený leaker tvrdí, že remasterovaná trilogie bude brzy k dispozici v obchodě Epic Games Store
  • Do nabídky by se měla zařadit 19. ledna
  • Na první týden se údajně chystá sleva 50 %

Trilogie zaznamenala komerční úspěch, byť od kritiků i hráčů schytala poměrně výraznou kritiku kvůli technickému stavu. To je ale historie. Po více než roce od vydání zřejmě přišel čas na uvedení v dalších obchodech.

Konkrétně se jedná o Epic Games Store, právě zde by trilogie měla zakotvit, alespoň tedy podle informací od leakera, který je znám pod přezdívkou billbil-kun. O jeho předpovědi se opíráme poměrně často, pravidelně totiž prozrazuje obsah nabídky služby PlayStation Plus. A nutno podotknout, že má opravdu skvělou reputaci.

V příspěvku na Twitteru tvrdí, že edice dorazí na EGS již 19. ledna, a to v 17:00 hodin našeho času. Do prodeje by navíc měla jít se slevou 50 %.

Je samozřejmě otázkou, zda se trilogie objeví také na Steamu, o tom už billbil-kun nemluví. Budeme si tedy muset počkat na oficiální oznámení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama