Konkurence pro EA Sports FC 24 už se peče. Bude zdarma a hraním si vyděláte skutečné peníze
i Zdroj: Man of the Match / oficiální press kit
Kuriozity Novinka Konkurence pro EA Sports FC 24 už se peče. Bude zdarma a hraním si vyděláte skutečné peníze

Konkurence pro EA Sports FC 24 už se peče. Bude zdarma a hraním si vyděláte skutečné peníze

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 7. 2023 10:30

Trochu toho fotbalového štěstíčka si pro sebe chce ukrást chystaný projekt simulátoru kopané jménem Man of the Match. Tento vpravdě unikátní videoherní projekt již brzy spustí kampaň na crowdfundingovém serveru Kickstarter.

Reklama

  • Man of the Match má být unikátní fotbalovou hrou, jakou jste ještě neviděli
  • Každý hráč do hry otiskne svou identitu, aplikace v mobilu vytvoří fotbalistu podle vás
  • Za hraní a umisťování v ligách pak budete inkasovat skutečně peníze

Jak uvádí tvůrci na webových stránkách, Man of the Match je fotbalová videohra pro konzole i PC, která bude zdarma, naopak vám hraním ještě vydělává peníze a je vytvořena „komunitou pro komunitu“.

Titul nebude obsahovat žádné licence, půjde totiž o to hlavní, a tedy samotný sport. Každý hráč si vytvoří vlastní postavu, vlastního fotbalistu, se kterým pak bude hrát zápasy, popřípadě zamíří na trenérskou židli.

Vývojáři vlastně slibují komplexní zážitek, který budou moci uživatelé sdílet se všemi spoluhráči po celém světě. Zajímavě působí i systém peněžitých odměn, které budou hráči získávat za to, že hrají Man of the Match.

Na svém webu tvůrci uvádí, že z peněz získaných od partnerů a sponzorů budou vyplácet odměny hráčům ve hře (vám), jako je to ve skutečném světě. Přitom budete mít i možnost koupit si in-game fotbalový klub, za který ale budete muset zaplatit. Touto mechanikou tak hra trochu přerůstá do metaversu, protože umožňuje vlastnit virtuální statek.

Bezmála 2minutový trailer toho o hře příliš mnoho nevypovídá, nicméně již brzy bychom se měli dozvědět více. 1. srpna totiž autoři spouští kampaň na portálu Kickstarter, kde budou chtít od komunity vybrat prostředky na financování vývoje. Uvedení je následně naplánováno „někdy na rok 2025“.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama