Real Madrid i Barcelona budou hrát novou soutěž. Španělský fotbal se připravuje na La Ligu EA Sports
i Zdroj: EA Sports / FIFA 23 press kit
Byznys EA Sports FC 24 Novinka Real Madrid i Barcelona budou hrát novou soutěž. Španělský fotbal se připravuje na La Ligu EA Sports

Real Madrid i Barcelona budou hrát novou soutěž. Španělský fotbal se připravuje na La Ligu EA Sports

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 7. 2023 20:30

Společnost EA Sports se snaží zákazníky namotivovat k nákupu nového dílu fotbalové série, tentokrát však ne s názvem FIFA, nýbrž s označením EA Sports FC. Ročník 24 pravděpodobně dorazí už na podzim a jeho název bude zdobit jednu z nejprestižnějších soutěží fotbalové evropy.

Reklama

  • EA Sports si zaplatilo stěžejní spolupráci se španělským fotbalem
  • Nejvyšší fotbalová liga ponese název LaLiga EA Sports
  • Druhá nejvyšší LaLiga 2 se přejmenuje na LaLiga Hypermotion

Španělský fotbalový svaz podepsal úzkou spolupráci s vývojářskou společností EA Sports. Od nové sezony se bude nejvyšší fotbalová soutěž jmenovat LaLiga EA Sports. Bohužel není jasné, na jak dlouho byl kontrakt podepsán.

Že jde o velkou věc, dokazuje i změna identity celé značky. Nové logo a název obdržela i druhá nejvyšší liga, také přezdívaná Segunda División. Ta ponese název LaLiga Hypermotion, podle oficiálního jména technologie, jakou EA údajně využívá pro snímání živých hráčů a přenášení jejich pohybů do hry.

Obě dvě nejvyšší španělské soutěže mají v herní sérii FIFA, nově tedy EA Sports FC, nezpochybnitelnou roli. EA dokonce sponzorovalo ve Španělsku fotbal dlouhých 10 let, až nyní se však oficiálně přejmenovává hlavní soutěž ne počest tohoto sponzora. Doplníme, že předtím byla od roku 2016 hlavním sponzorem banka Santander.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama