Kodžima nesouhlasí s označením Director’s Cut. Zdůraznil, že z původního Death Stranding nebylo nic vystřiženo
i Zdroj: Hrej.cz
Death Stranding Novinka Kodžima nesouhlasí s označením Director’s Cut. Zdůraznil, že z původního Death Stranding nebylo nic vystřiženo

Kodžima nesouhlasí s označením Director’s Cut. Zdůraznil, že z původního Death Stranding nebylo nic vystřiženo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 7. 2021 08:32

Ještě letos se dočkáme vylepšené verze posledního díla Hidea Kodžimy. Death Stranding: Director’s Cut přinese zajímavé bonusy pro základní hru, které fanoušky zajisté potěší. Sám slavný designér ale z edice moc velkou radost nemá.

Reklama

  • Hideo Kodžima nesouhlasí s názvem Death Stranding: Director’s Cut
  • Zdůraznil, že v původní hře nic nechybí
  • Režisérská verze by se podle něj mohla jmenovat Director’s Plus

Kodžima se totiž na svém Twitteru ohradil vůči označení Director’s Cut, které podle něj vyvolává dojem, že bylo z finální verze hry něco vystřiženo. Pojem se často používá ve filmové branži, snímky mířící do kin totiž musí být často výrazně sestříhány, aby se tvůrci dostali na snesitelnou stopáž.

Kodžima v této souvislosti zdůrazňuje, že byl Death Stranding od začátku kompletním zážitkem, bonusový obsah byl vytvořen až dodatečně. Sám dokonce navrhnul, že by kompletní edice mohla být označena jako Director’s Plus.

Novinek je přitom opravdu požehnaně. Hráči se dočkají dosud neviděných zbraní, techniky usnadňující přepravu nákladu (sem patří například stacionární katapult, exoskelet, osobní robot nebo speciální rampy), k dispozici bude dokonce závodní okruh a střelnice, kde je možné potrénovat vybrané dovednosti. V neposlední řadě také nabídne podporu pro ovladač DualSense a režim s 60 FPS. 

Hra podle posledních informací zabere na disku 68.627 GB. Death Stranding: Director’s Cut vyjde 24. září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama