Kočičí Stray dostalo věkové hodnocení pro konzole Xbox
i Zdroj: BlueTwelve Studio / Annapurna Interactive
Stray Novinka Kočičí Stray dostalo věkové hodnocení pro konzole Xbox

Kočičí Stray dostalo věkové hodnocení pro konzole Xbox

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 5. 2023 12:29

Loňská povedená adventura s kočičím hrdinou Stray zřejmě brzy zamíří i mimo konzole PlayStation. Už v době vydání bylo avizováno, že projekt studia BlueTwelve je pouze dočasnou konzolovou exkluzivitou a že příchod na Xbox (případně Switch) není vyloučen. Na to nyní odkazuje záznam americké ratingové komise ESRB.

Reklama

  • Americká ESRB ohodnotila věkově kočičí Stray ve verzích pro Xboxy
  • Oficiálně zatím nic nevíme

Jeden z pozorných uživatelů subredditu r/GamingLeaksandRumors poukázal na to, že se v databázi ESRB objevilo hodnocení 10+ u Stray pro konzole Xbox One a Xbox Series. To automaticky nemusí znamenat, že zde hra vzápětí vyjde, šance je ale velmi vysoká.

Stray vyšlo na PlayStation 4, 5 a PC 19. července loňského roku. Bylo dostupné v předplatném PlayStation Plus a potěšilo hráče i recenzenty, kteří sahali po nadprůměrných známkách. Celkem nesporně ale za popularitu hry mohl především hlavní hrdina v podobě umňoukané kočičky, která se stala jednou z nejikoničtějších herních postav roku 2022. Hraní za kočku tak přineslo poměrně zajímavé možnosti level designu i unikátních ovládacích prvků. Na Stray bylo dále oceňováno umělecké zpracování nebo sound design. Čistě hratelnostně ale o příliš přelomovou hru nešlo.

Poměrně logickou volbou by bylo vydání po uplynutí roku konzolové exkluzivity, tedy opět 19. července. Na oficiálnější informace si ale ještě počkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama