K laku na nehty kosmetický předmět pro Halo? Zatím jen chaos a polepy do Forzy
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka K laku na nehty kosmetický předmět pro Halo? Zatím jen chaos a polepy do Forzy

K laku na nehty kosmetický předmět pro Halo? Zatím jen chaos a polepy do Forzy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 2. 2022 16:04

Před měsícem oznámila kosmetická společnost OPI spolupráci s Microsoftem, v rámci které měla vzniknout řada laku na nehty inspirované herními motivy a barevnými variacemi Xboxu. Hráčům měla také přinést bonus v podobě speciálních kosmetických předmětů do Halo Infinite a Forza Horizon 5. V praxi ale byla situace výrazně komplikovanější.

Reklama

  • Microsoft ve spolupráci s kosmetickým výrobcem OPI nabízel laky na nehty inspirované herní kulturou
  • Jako bonus k lahvičkám nabízel skiny do Halo a Forzy 
  • Distribuce je ale chaotická a dosud se týkala jen Forza Horizon 5

Původní zásilky lahviček totiž obsahovaly kódy, které zpřístupňovaly jen speciální polep na vozidlo ve Forza Horizon. Když se zmatení hráči začali pídit po tom, proč nedostali i fialový skin pro svého Spartana v Halo, zjistili, že takto funkční kódy budou distribuovány až během února, a ve Spojených státech pouze skrz obchodní síť Amazon.

Kosmetický doplněk navíc stále není implementovaný přímo ve hře. I pokud by se tedy zájemce dostal ke správnému kódu, musí počkat na příští aktualizaci hry. Část komunity vedle toho špatně pochopila původní koncept. K dispozici je totiž dohromady 12 různých barevných variant laků s různými herními názvy. Všechny kódy ale odemykají jen jeden jediný, fialový skin, který ladí s příhodně nazvaným lakem You Had Me at Halo. Skupovat celou kolekci je tedy zbytečné.

Řada kosmetiky nebude oficiálně dostupná v České republice, respektive o tom zatím nemáme žádné oficiální zprávy. Je však k dostání ve Francii a brzy poputuje do prodeje i v Německu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama