Jedenáctá sezóna Forza Horizon 5 oslavuje historii mexického motorsportu a přináší sedm nových aut
i Zdroj: Playground Games
Forza Horizon 5 Novinka Jedenáctá sezóna Forza Horizon 5 oslavuje historii mexického motorsportu a přináší sedm nových aut

Jedenáctá sezóna Forza Horizon 5 oslavuje historii mexického motorsportu a přináší sedm nových aut

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 8. 2022 12:04

Studio Playground Games včera odhalilo připravované novinky v rámci aktualizace pro jedenáctou sezónu závodního titulu Forza Horizon 5. Ta by měla oslavovat historii automobilového závodění v Mexiku a přinést pestrý balíček nových aut, včetně vozidel slavících videoherní premiéru.

Reklama

  • Jedenáctá sezóna Forzy Horizon 5 přináší sedm nových aut a oslavu mexické historie automobilismu

Akce nazvaná Rami’s Racing History by měla hráče provést historickými okolnostmi závodění v Mexiku napříč dekádami. Největší čistě obsahovou novinkou je zbrusu nový příběh “Made in Mexico” oslavující vozidla klíčová pro lokální petrolheadskou kulturu.

Do hry míří celkem sedm nových vozidel. Projedeme se v legendárním Mercedes-Benz 300 SLR z roku 1955, zřejmě nejdražším autě světa a zároveň nechvalně proslulé zbrani, která během nehody na Le Mans v roce 1955 zabila 83 diváků. Méně temnou historii má konkurenční a stejně staré Porsche 550A Spyder, v Mexiku tedy zřejmě vypukne klání padesátkových okruhových prototypů.

Z čtvrtého dílu se vrací Holden VK Commodore Group A nebo Subaru Legacy RS z roku 1990. Řady BMW rozšíří zuřivě oranžová M3 GTS (E92) z roku 2010 a úplně čerstvá M4 Coupé 2021, která se zatím neobjevila v žádné hře na velkých platformách. Dalším čínským přírůstkem do vozového parku je luxusní variace na Teslu Xpeng P7.

Dojde i na další ladění festivalových playlistů, nové PR kousky, součástky do EventLabu a bugfixy. Autoři zároveň naznačili, co nového přinese dvanáctá sezóna. Ta mimo jiné rozšíří zásobu tuningových bodykitů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama