„Je to AAAA hra.“ Šéf Ubisoftu komentuje cenu Skull and Bones
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka „Je to AAAA hra.“ Šéf Ubisoftu komentuje cenu Skull and Bones

„Je to AAAA hra.“ Šéf Ubisoftu komentuje cenu Skull and Bones

Dominik Tománek

Dominik Tománek

9. 2. 2024 15:00 9

Debata o cenách AAA her se s námi už nějakou táhne. Vyšší náklady totiž některá studia začala promítat do konečné ceny hry. Jinak tomu není ani v případě Skull and Bones, u které má ale generální ředitel jasno.

Reklama

  • Během setkání s akcionáři generální ředitel odmítl dotaz na free-to-play
  • Podle něj se jedná o AAAA hru 
  • Skull and Bones vychází 16. února a teď probíhá otevřená beta 

Společnost Ubisoft nedávno zveřejnila výsledky za třetí kvartál svého fiskálního roku 2024. Během setkání s akcionáři generální ředitel Ubisoftu, Yves Guillemot, vysvětlil, proč považuje cenu 70 dolarů za hru, jako je Skull and Bones, za přiměřenou. Jeden z akcionářů se během hovoru ptal, proč Ubisoft trvá na účtování 70 dolarů za hru a potenciálně omezuje velikost hráčské základny, a naznačil, že model free-to-play by mohl lépe vyhovovat mechanikám live service hry a dát jí větší šanci na vybudování komunity.

Autoři Skull and Bones vysvětlují, jak si chtějí udržet zájem ze strany hráčů
i Zdroj: Ubisoft

Autoři Skull and Bones vysvětlují, jak si chtějí udržet zájem ze strany hráčů

„Máme ingredience pro vytvoření zábavného a poutavého obsahu, ke kterému se lidé budou stále vracet,” zaznívá od vývojářů.

29. 1. 2024 10:00

Generální ředitel návrh důrazně odmítl. Guillemot argumentoval tím, že rozsáhlá velikost hry ospravedlňuje účtování takové ceny. 

Je to velmi rozsáhlá hra a máme pocit, že lidé opravdu uvidí, jak je obrovská a kompletní. Je to opravdu plnohodnotná, troj... čtyřáčková hra, která přinese dlouhodobé výsledky.

Hra je už od počátku ve vývojářském pekle. Neustále odklady a problémy vyvolaly u hráčů obavy, že by hra vůbec nemusel vyjít. Minulý rok jsme se však dozvěděli finální datum vydání, které je stanoveno na 16. února tohoto roku. Od té doby proběhlo pár veřejných beta testů, které však příliš naděje do plachet nepřinesly. Pokud si ale chcete hru vyzkoušet můžete tak v rámci dalšího testu udělat až do 11. února. Váš postup si pak můžete přenést do finální verze Skull and Bones. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama