Japonský výrobce nabízí novou, elektrickou generaci herních postelí
i Zdroj: Bauhutte
Novinka Japonský výrobce nabízí novou, elektrickou generaci herních postelí

Japonský výrobce nabízí novou, elektrickou generaci herních postelí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 4. 2022 12:57

Japonská firma Bauhutte je pro herní fajnšmekry a znalce kuriozit poměrně známým jménem. Výrobce kuriózního nábytku už v minulosti nabízel polohovací herní postele nebo speciální herní matrace pro ty nejvášnivější hráče. Tentokrát přichází s asi nejpokročilejším výrobkem. Elektrická herní postel BGB-100FA nabídne zatím nejvyšší míru technologií a pohodlí.

Reklama


Původní výrobky Bauhutte byly spíše optimalizované pro hráče. Kromě tradičně “drsného” designu šlo především o sestavy stolků, stoliček, polohovacích ploch, poliček a konzolí pro připevnění různých kusů hardwaru. Herní matrace zase nabízely oporu těla v polohách, ve kterých obvykle hráči v posteli tráví nejvíce času.

BGB-100FA ale nabízí mnohem více. Díky dvěma motorům umí postel do značné míry měnit celkové nastavení roštů. V oblasti trupu lze postel polohovat až do úhlu 60 stupňů, nohy pak může uživatel zdvihnout až do do 35 stupňů. Lůžko díky tomu lze bez problému nastavovat pro pohodlný spánek, konzumaci jídla či hraní.

Postel unese až 200 kilogramů a výrobce samozřejmě počítá s kombinacemi s dalšími kusy nábytku. K posteli by si zájemce měl ideálně pořídit výše zmíněnou matraci a postelový stůl, případně další doplňky, a vytvořit tak dokonalé herní doupě, od kterého musíte vstávat leda tak na toaletu nebo pro donášku jídla.

Japonská firma nabízí herní matrace. Mají doplňovat sety s poličkami a úchyty
i Zdroj: Hrej.cz

Japonská firma nabízí herní matrace. Mají doplňovat sety s poličkami a úchyty

Už dávno platí, že se s přídomkem “herní” vyrábí prakticky cokoliv. Od obligátních klávesnic a myší jsme se dostali i k…

29. 9. 2021 13:38

Pořizovací cena postele se vyšplhala na 84 tisíc japonských  jenů (v přepočtu zhruba 15 200 českých korun). Do České republiky ji bohužel Amazon nedováží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama